«Βόμβα» στη showbiz: Χώρισαν Dua Lipa – Ρομέν Γαβράς

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να διαλέξουν η τραγουδίστρια Dua Lipa και ο σκηνοθέτης Ρομέν Γαβράς, ύστερα από οκτώ μήνες παθιασμένης σχέσης.

Η σούπερ σταρ και ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης είχαν γνωριστεί σε δείπνο στην Ίμπιζα και από τότε ήταν κυριολεκτικά αχώριστοι. Μάλιστα, το καλοκαίρι είχαν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι έβγαινε με τον Ρομέν Γαβράς, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Ρίτα Όρα, τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν σπίτι μαζί μετά την επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας του Saint Laurent στο Παρίσι.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε ότι θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική της αυτή τη στιγμή, πριν από την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ, σύμφωνα με την Sun.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα: «Η Dua και ο Ρομέν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από ένα καλοκαίρι απόλυτου έρωτα.

«Έχει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση προτού τα πράγματα γίνουν άσχημα. Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα Λίπα εργασιομανή,
αλλά δεν σκοπεύει να εμποδίσει τίποτα και για κανένα».

Η MailOnline επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του τραγουδιστή για σχόλια.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο τον περασμένο μήνα, ενώ μαζί τους ήταν και ο 17χρονος αδελφός της τραγουδίστριας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ