Βίκυ Καγιά: Απάντησε στις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα (13/2) η Βίκυ Καγιά. Μεταξύ άλλων το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε και για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ Καγιά εξήγησε ότι: «Επειδή εγώ δεν το είχα δει το κουίζ, δεν είχα δει τι γίνεται γιατί πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο, κάπου πάλι ήμουν το πρωί, έκανα και το περπάτημά μου, δεν θυμάμαι… Και ήταν μία δημοσιογράφος, γλυκύτατη βέβαια η κοπέλα, και μου λέει: “Η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media!”».

«Λέω και εγώ κάτι έγινε στο σχολείο, κάτι έχω χάσει πάλι, γιατί συνήθως τα χάνω. Καλά που υπάρχετε, γιατί αν περιμένετε από εμένα καήκατε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια είπε: «Μου λέει: “Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο”. Λέω: “Είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουρη ότι είμαι εγώ; Με πιάνετε εξαπίνης, δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο!“».

«Κάνουν την δουλειά τους και οι άνθρωποι φαντάζομαι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα το ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο για να κάνει την δουλειά του και πρέπει να κάνει την δουλειά του!

Ζούμε σε μία εποχή που είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε την δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιό μας και το καταλαβαίνω. Απλά έμεινα λίγο παγωτό», σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ