Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε Barbie για τα 96α γενέθλιά της

Η βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 96α γενέθλιά της και η Μattel την τίμησε δημιουργώντας μία Barbie αφιερωμένη στην 96χρονη μονάρχη.

Πλέον η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να τραγουδά χαρούμενη το “I’m a Barbie Girl”, αφού η εταιρεία Mattel αποφάσισε να γιορτάσει τα 96α γενέθλιά της και τα 70 χρόνια της στον θρόνο, με έναν διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους, όπως δημοσιεύει το instyle.gr. Η νέα Barbie που κυκλοφόρησε αποτυπώνει τη μικρογραφία της γυναίκας, που μπορεί να μην αποτέλεσε πρότυπο ομορφιάς, αλλά ήταν μια από τις πιο σημαντικές ηγετικές προσωπικότητές που άφησαν το σημάδι τους στην παγκόσμια ιστορία.

@nypost

Η Queen Elizabeth Barbie ανήκει σε μία συλλογή που ονομάζεται «οραματιστές με εκπληκτικό αντίκτυπο και κληρονομιά» και περιλαμβάνει ανάμεσά της προσωπικότητες όπως η Amelia Earhart, η πρώτη γυναίκα αεροπόρος, η Frida Kahlo και η Katherine Johnson, πρωτοπόρος στα μαθηματικά και φυσικός της NASA. Αφιερωμένη στη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τη μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία, η νέα κούκλα Barbie αποτίνει φόρο τιμής σε μια γυναίκα πρότυπο του σύγχρονου κόσμου που αφιέρωσε τη ζωή της στο καθήκον και στην υπηρεσία της.

@nypost

Η κούκλα Queen Elizabeth II είναι ντυμένη με μία τουαλέτα σε χρώμα ιβουάρ στην οποία διακρίνονται τυπωμένα λουλούδια, γάντια, την χαρακτηριστική μπλε κορδέλα με τα παράσημα και μια εντυπωσιακή τιάρα, η οποία σηματοδότησε την άνοδό της στη βασιλεία. Μάλιστα, το πρόσωπο της κούκλας αποτυπώνει τη σημερινή ηλικία της Βασίλισσας, θέλοντας έτσι να καταρρίψει τους μύθους της ομορφιάς και να αναδείξει τη γυναικεία δύναμη ανεξαρτήτου ηλικίας.

@nypost

Πηγή: instyle.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ