Βασίλης Τερλέγκας: Για ποια δήλωσή του έχει μετανιώσει

Κατά καιρούς ο Βασίλης Τερλέγκας έχει κάνει διάφορες δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και δήλωσε μετανιωμένος για αυτό που είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι επιμένει να λέει ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

“Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου, αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ με τον τρόπο που τα έλεγα. Δεν χρειαζόταν να πω την τελευταία κουβέντα που είπα για τους ομοφυλόφιλους. Γι’ αυτήν έχω μετανιώσει. Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω”, τόνισε ο Βασίλης Τερλέγκας και πρόσθεσε:

“Είχα πει μια άσχημη κουβέντα στον φίλο μου τον Γρηγόρη, την οποία πήραν μετά τα παιδιά και με βρίζανε. Αλλά εντάξει, εγώ τους αγαπώ, είχαν δίκιο, η διατύπωση δεν ήταν αρμόζουσα. Ήμουν εκτός.

Υπάρχει όμως κάτι σε αυτή την περίπτωση, το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς θα το πάρω μαζί μου. Δεν θα πω ποτέ τι μου συνέβη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω ότι είχε συμβεί κάτι που διαπίστωσα μετά.

Ήρθαν μετά το βράδυ στο μαγαζί φίλοι μου ομοφυλόφιλοι και μου είπαν αυτά που μου είπαν, τα οποία πάλι κρατάω για μένα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ