Σταμάτης Σπανουδάκης: Ποτέ δεν είχα κάτι με τους ομοφυλόφιλους

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω”, στον σάλο που είχε προκληθεί από μια παλιότερη δήλωσή του. “Ποτέ δεν είχα κάτι με τους ομοφυλόφιλους” τόνισε.

“Όλοι οι φίλοι μου όταν μεγάλωνα και οι κολλητοί μου, ήταν πάντα ομοφυλόφιλοι, μάλιστα με έναν από αυτούς τον Άγγελο Δρούλια ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, οι δύο μας. Εκείνος ήταν, εγώ δεν ήμουν. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων, δεν έχω τίποτα εναντίον του Μάνου Χατζηδάκι, του Βασίλη Φωτόπουλου, άνθρωποι που ξέρω ότι ήταν ομοφυλόφιλοι, αλλά 100% άνδρες στην συμπεριφορά τους και πολύ πιο πολύ και από εμάς” ανέφερε ο συνθέτης.

“Αλλά το να βγαίνω τώρα εγώ στην πλατεία Συντάγματος με ένα μαστίγιο και ένα σορτς ως άντρας, δεν είναι αυτό ο άντρας, Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί θέλουν να ενοχλήσουν; Ξέρω ότι έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ότι τους κορόιδευαν, και στις ελληνικές ταινίες το βλέπουμε. Εγώ δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, έχω με τους οργανωμένους που πάνε να επιβάλλουν την άποψη. Έχω με τους πολιτικούς που πάνε σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς, δεν έχω με τους ίδιους τίποτα”, κατέληξε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ