Βασίλης Σπανούλης: Οι ευχές της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλιά του και η ιδιαίτερη τούρτα – ΒΙΝΤΕΟ

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (7/8) ο Βασίλης Σπανούλη. Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής γίνεται σήμερα 41 ετών. Η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου, μέσω του προφίλ της στο instagram ευχήθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και έδωσε μία γεύση στους θαυμαστές του, από το πάρτι γενεθλίων του.

Συγκεκριμένα η πρώην Σταρ Ελλάς ανέβασε σε story στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ο Βασίλης Σπανούλης την κρατάει στην αγκαλιά του και έγραψε «Χρόνια πολλά μωρό μου».

Λίγη ώρα μετά η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από τον στολισμό και την τούρτα γενεθλίων του Βασίλη Σπανούλη. Όπως μπορεί να δει κανείς στον χώρο κυριαρχεί το μπλε, ενώ τα μπαλόνια έχουν την τιμητική τους. Ακόμα η τούρτα που έχει επιλεγεί, έχει ως θέμα την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Αρχηγός από κούνια», με τον πρωταγωνιστή της ταινίας να απεικονίζεται σε αυτή.

Μάλιστα παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας που στα αγγλικά είναι το «Boss Baby», πάνω στην τούρτα έχει γραφτεί «Boss Coach», εμπνευσμένο φυσικά από το νέο επάγγελμα του Βασίλη Σπανούλη.

 

Το ζευγάρι έβγαλε και μία οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από την τούρτα, μαζί με τα έξι του παιδιά, την οποία η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε σε story.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ