Αντώνης Λουδάρος: «Άμα είσαι μάγκας, ανέβα και βγάλτα κι εσύ μαζί μας»

Στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Open βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστό ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλον για την παράσταση στην οποία συμμετέχει, «Άντρες με τα όλα τους», αλλά και για το πως η προσωπική του ζωή δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Είναι μια παράσταση που μπορούν να τη δουν όλοι. Ακόμα και το τελικό στριπτίζ που κάνουμε είναι τόσο αθώο που μπορεί να έρθει και μια οικογένεια με τα παιδιά να το δουν, δεν έχει καμία χυδαιότητα. Προχθές μια κυρία σηκώθηκε και μου έβαλε ένα χαρτονόμισμα. Γενικά, μας έχουν τύχει διάφορα. Κάποια στιγμή λέω εγώ “και τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε” και πετάχτηκε ένας κύριος από κάτω και λέει “σιγά μωρέ, τι θα κάνετε;” και του λέω “άμα είσαι μάγκας, ανέβα και βγάλτα κι εσύ μαζί μας”. Και ανέβηκε! Και τα έβγαλε! Όχι όλα!» είπε για την παράσταση.

Ενώ για την προσωπική του ζωή, ανέφερε: «Είναι πολύ απλό! Άμα θέλεις, μπαίνουν μέσα, άμα δεν θέλεις, δεν μπαίνουν. Η δουλειά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου, δεν είναι το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή! Δεν αφορά κανέναν αυτό. Αφορά μόνο αυτούς που ενδιαφέρονται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ