Βασίλης Καρράς: Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του

Γενέθλια είχε χθες (12/11) ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος έγινε 70 ετών. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1953. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα σήμερα (13/11), ο Βασίλης Καρράς γιόρτασε τα γενέθλιά του σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι, για να μην λέμε ψέματα, ότι δεν ήταν γενέθλια, κέφι, γλέντι και χαρά. Διότι, ο άνθρωπος περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του, υποβάλλεται σε θεραπείες, είναι γνωστό αυτό.

Πάνε καλά οι θεραπείες, πάνε καλύτερα τα πράγματα, αλλά όσο καλά και να πάνε εν μέσω θεραπειών δεν μπορείς να κάνεις και το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου, που λέμε. Άρα λοιπόν με άλλο τρόπο, έτσι πιο οικογενειακά, πιο στενά γιόρτασε και φέτος και ελπίζουμε να γιορτάσει πολλά ακόμα γενέθλια ο Βασίλης Καρράς» είπε ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στα φετινά γενέθλια του Βασίλη Καρρά.

Μάλιστα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ετοίμασε ένα βίντεο αφιέρωμα, στο οποίο φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη Καρρά του εύχονται για τα γενέθλια του. Μεταξύ αυτών η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Ζαφείρης Μελάς.

Συγκεκριμένα η Πίτσα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Να είναι καλά, να χαίρεται την οικογένειά του! Τον αγαπάμε πάρα πολύ και εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου! Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας είτε στις πίστες είτε απ’ το σπίτι του και στην οικογένειά του. Υγεία πάνω απ’ όλα του εύχομαι».

«Είναι ένας άξιος υπηρέτης του λαϊκού τραγουδιού. Είμαστε και θα παραμείνουμε φιλαράκια! Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ευτυχισμένος και να είναι πάντα καλά και να χαίρεται την οικογένειά του και την κοράκλα του! Εύχομαι σύντομα να έρθει κοντά μας!» είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ