Βασίλης Καρράς: Γιατί απέρριψε το τραγούδι “παλιό μου παλτό” και πώς το είπε ο Δάντης

Το τραγούδι “το παλιό μου παλτό” είναι το τραγούδι που αγαπήσαμε με την φωνή του Χρήστου Δάντη, αλλά αρχικά ήταν να το πει ο Βασίλης Καρράς. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω”, παρενέβη ο Χρήστος Δάντης.

“Ο τρόπος που το είπε ο κουμπάρος μου είναι να πας να αυτοκτονήσεις. Του λέω του Λάκη Παπαδόπουλου δεν μπορώ να καταλάβω τι λες. Μου το έστειλε σε κασέτα, το έχω στο γραφείο μου. Αν τη βάλεις παθαίνεις ανακοπή, δεν καταλαβαίνεις τίποτα” είπε ο Βασίλης Καρράς.

“Όντως εξαιτίας του Βασίλη βρέθηκα εγώ σε αρκετά μικρή ηλικία για έναν τραγουδιστή να πω το εμβληματικό μου τραγούδι, αυτό που με χαρακτήρισε τα επόμενα χρόνια έως τώρα. Και εγώ άκουσα αυτή την κασέτα, και προσπάθησα να μαντέψω τη μελωδία που τραγουδούσε ο Λάκης, μετά είπε στη Σάννυ Μπαλτζή να μου γράψει το στίχο καθαρά, γιατί δεν καταλάβαινα και έτσι έτυχε να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι που με χαρακτήρισε” είπε ο Χρήστος Δάντης ο οποίος για τον Βασίλη Καρρά σχολίασε ότι “όταν ξεκίνησε να τραγουδάει το “Α ρε μοναξιά” ήταν σαν να με πήρε ένα ωστικό κύμα. Το πάθος και ο τρόπος εκφοράς του λόγου του Βασίλη είναι μεγάλο προσόν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ