Βασίλης Μπισμπίκης: «Πάντα λέω στον γιο μου ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα»

Επιστρέφει σήμερα (25/9) ο «Σασμός». Στο καστ της δραματικής σειράς του «Alpha», προστίθεται ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος και θα υποδυθεί τον Αντρέα Βρουλάκη. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Για την συμμετοχή του στον «Σασμό» ανέφερε πως: «Έχω την αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει στο κοινό ο δικός μου ο ρόλος, αν αυτό που έχω φτιάξει θα αφορά. Θα δούμε την άφιξη μίας γυναίκας στο χωριό που αμέσως θα κολλήσει με τον Αντρέα Βρουλάκη».

«Πέρσι μαζί με το θέατρο και το «Αυτή η νύχτα μένει» δεν υπήρχε καθόλου προσωπικός χρόνος. Φέτος τα έχω ρυθμίσει λίγο καλύτερα, έχω περισσότερο χρόνο να είμαι με τον γιο μου, με τη Δέσποινα» εξήγησε στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μιλώντας για τον γιο του είπε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο να τον συμβουλεύω αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του και τον στηρίζω σε ό,τι χρειαστεί. Εγώ ήμουν πολύ ανήσυχο και ζωηρό παιδί, επίσης ο Μιχάλης είναι. Ελπίζω να του βγει σε καλό, μου αρέσει που είναι ζωηρός. Είναι έξυπνος, έχει ευαισθησία.

Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα, οπότε όποια αμφιβολία ή απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε».

«Δεν παίζει ο γάμος κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ