Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν τα είχα ποτέ καλά με τους κυριλέδες

Στο πρώτο podcast του συγγραφέα του βιβλίου «Αυτή η νύχτα Μένει», Θάνου Αλεξανδρή, ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ηλιάνα Μαυρομάτη για Βασίλη Μπισμπίκη – Δέσποινα Βανδή: Έκανα λάθος που απάντησα στην συγκεκριμένη ερώτηση

«Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ από τη μέρα» δήλωσε ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha.

«Λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου» ανέφερε.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο γήπεδο για το ντέρμπι – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

«Είμαι από πολύ μικρός στη νύχτα. Με πηγαίναν οι φίλοι μου στα κ@@@μπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί, ωραία, οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό, πάντα γοητεύει το σκοτάδι. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή» υποστήριξε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Ας πούμε προχθές έγινε θέμα μία φωτογραφία στη Θύρα 13 με μία μπύρα. Έγινε ολόκληρο θέμα γιατί ήμουν στη Θύρα 13 και δεν ήμουν στους επίσημους. Επειδή ξαφνικά γίνεσαι δημοφιλής πρέπει να αλλάξεις και τις συνήθειες σου… να μην δεις τα φιλαράκια σου, να πας να πιάσεις έναν ρόλο άλλο να το παίζεις κυριλέ. Δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου. Ούτε νομίζω ότι θα τα έχω» συνέχισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μια ζωή μέσα στους δρόμους: Η διασκευή της μεγάλης επιτυχίας και το βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ