Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Κόρινθος: 19χρονη κατήγγειλε ότι βιαζόταν από τον πατέρα της – Υπόνοιες πως έχει κακοποιήσει κι άλλα μέλη της οικογένειας

Ένα 47χρονο άνδρα συνέλαβε η Αστυνομία στην Κόρινθο, έπειτα από καταγγελία της κόρης του.

Η 19χρονη κοπέλα ανέφερε πως για 3 χρόνια και περισσότερες από 50 φορές βιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Αποφάσισε να καταγγείλει τον εφιάλτη που υποστηρίζει ότι έζησε στα χέρια του πατέρας της στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου, όπου και ζει λόγω σπουδών.

«Μου επέτρεψε να σπουδάσω εκτός Κορίνθου με την προϋπόθεση να ανταποκρίνομαι στις αρρωστημένες ορέξεις του κάθε φορά που θα επιστρέφω στο πατρικό μου», εξομολογήθηκε η 19χρονη.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα άφησε υπόνοιες στην καταγγελία της πως ο πατέρας της έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα μέλη της οικογένειας.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης στην Κόρινθο και συνελήφθη ενώ αναμένεται η απολογία του.

Λάρισα: Εξετράπη αυτοκίνητο στο δρόμο από Τύρναβο προς Αργυροπούλι – Στο Κέντρο Υγείας ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας onlarissa.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 18:30 στο δρόμο από Τύρναβο προς Αργυροπούλι, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου παρέλαβε και μετέφερε τον άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για να του παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Τροχαίο στη Λαμία: Αυτοκίνητο έκανε τρελή πορεία καβαλώντας πεζοδρόμιο και διαλύοντας κράσπεδο – Στο νοσοκομείο η οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου στην οδό Παπαποστόλου στην Λαμία.

Μια 57χρονή οδηγός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας lamianow.gr, ενώ προσπάθησε να παρκάρει στα δεξιά του δρόμου, ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της το οποίο ακολούθησε μια τρελή πορεία.

Αφού καβάλησε το πεζοδρόμιο διέλυσε το κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε πριν πέσει από ύψος στο στρατόπεδο Τσαλτάκη.

Από την σύγκρουση η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Η κατάσταση της σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες δεν εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

Θεσσαλονίκη: Διέλυσε το αυτοκίνητο του γιατί δεν ανταποκρίνονταν στον έρωτά της

Του άφηνε σημειώματα ερωτικού περιεχομένου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, ομολογώντας τα αισθήματά της για αυτόν, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν. Την ίδια τύχη φαίνεται πως είχαν οι προσπάθειές της να τον προσεγγίσει για να μιλήσουν. Ο πληγωμένος εγωισμός φαίνεται πως την ώθησε στα άκρα, οπότε ξέσπασε την αγανάκτησή της στο αυτοκίνητό του, προκαλώντας σ’ αυτό εκτεταμένες ζημιές.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η 36χρονη καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 15 μηνών, με τριετή αναστολή, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. «Το έκανα από αγάπη για το παιδί», είπε η ίδια, εξηγώντας τους λόγους για την πράξη της.

Όπως προέκυψε, ο άνδρας που της είχε κλέψει την καρδιά είναι ένας 28χρονος που μένει ένα δρόμο πιο κάτω από το δικό της σπίτι, στην περιοχή της Τούμπας. Εκείνος με τη σειρά του ανέφερε ότι γνωρίζει μόνο εξ όψεως τη γυναίκα, καταθέτοντας ότι τον είχε πλησιάσει πολλές φορές «χωρίς να της δώσω όμως ποτέ δικαίωμα».

Η γυναίκα είχε συλληφθεί το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, όταν έγινε αντιληπτή από περαστικό, καθώς ήταν ξαπλωμένη στην οροφή του οχήματος το οποίο προηγουμένως είχε «διαλύσει», σπάζοντας καθρέφτες, προφυλακτήρες, υαλοκαθαριστήρες, χτυπώντας περιμετρικά τη λαμαρίνα και την οροφή του αυτοκινήτου, ενώ έσκισε και τα ελαστικά. Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, ενημέρωσε την αστυνομία περισσότερο επειδή ενδιαφέρθηκε για την υγεία της.

Κατά της παραπάνω απόφασης η 36χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Πάτρα: Δυο νέες περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης – Πως εστιάτορας την πάτησε με το «ρεζερβε»

Δυο νέες περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης κατεγράφησαν τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα, με τους δράστες να αποσπούν συνολικά 17.000 ευρώ.

Πρώτη περίπτωση απάτης μέσω τηλεφώνου

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της Pelop.gr, στις 22 Νοεμβρίου ένας επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος με το πρόσχημα της κράτησης -ρεζερβέ- τραπεζιού για παρέα που θα επισκεπτόταν το βράδυ της ίδιας ημέρας το κατάστημα, ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού για την προκαταβολή χρηματικού ποσού.

Ο ιδιοκτήτης έλαβε μήνυμα που προσομοίαζε με εκείνο της τράπεζας του, επιβεβαίωσε του κωδικούς και 6.000 ευρώ εξαφανίστηκαν. Η μεταφορά των χρημάτων έγινε σε δυο δόσεις, ύψους 3.000 ευρώ.

Δεύτερη περίπτωση απάτης μέσω email

Στη δεύτερη περίπτωση απάτης , πρόκειται για έναν Πατρινό, στον οποίο εστάλη μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τον ενημέρωνε πως το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα προβεί σε αλλαγές του τραπεζικού λογαριασμού, ζητώντας επιβεβαίωση προσωπικών στοιχείων, αποδείχθηκε μοιραίο.

Εν αγνοία του έδωσε πρόσβαση σε αγνώστους που κατάφεραν και «σήκωσαν» από το λογαριασμό του, συνολικά 11.000 ευρώ.

Και για τις δυο υποθέσεις, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ