Βασιλική Μιλλούση: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Σου Κου Family” για τα δύο της παιδιά, τον Λευτέρη Πετρούνια, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την πρώτη της εγκυμοσύνη.

“Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά, δύο παιδιά που συνεργάζονται, όταν ήρθε η δεύτερη ξαφνιαστήκαμε τρόμαξα που ήρθε τόσο γρήγορα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι ευλογία αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω έχω ένα πολύ μικρό παιδί και πως θα γίνει ο συνδυασμός και δυσκολεύτηκα και αρκετά να πω την αλήθεια γιατί όσο φουσκώνει η κοιλιά σου και έχεις ένα μωρό παιδί που πρέπει να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να τρέχεις από πίσω είναι πολύ δύσκολο. Γύρω στον έβδομο μήνα ξεκίνησα από την κούραση να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μετά μου απαγόρευσαν να την σηκώνω οπότε αυτό ήταν το δυσκολότερο, με αποτέλεσμα να μείνω ένα μήνα στο νοσοκομείο πριν γεννήσω και να μην βλέπω κανένα”, δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση και πρόσθεσε:

“Ο Λευτέρης είναι πολύ καλός μπαμπάς και δεν το λέω έτσι ασχολείται πολύ με τα κορίτσια, μέχρι και το φαγητό τους φτιάχνει. Αυτή την περίοδο όμως περνάει ένα πολύ δύσκολο διάστημα πολύ αγχωτικό με την Ολυμπιάδα.

“Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή, η πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9,5 εβδομάδες έχασα το παιδί, ήταν παλινδρομική και ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ. Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο τότε, όμως παρόλα αυτά αγχώθηκα τότε και λέω αχ θα ξανά μείνω έγκυος. Εγώ αυτό που έχω να συμβουλεύσω τις γυναίκες και τα ζευγάρια είναι να μην αγχώνονται όταν είναι να έρθει θα ¨έρθει το μωράκι”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.