Βάσια Τριφύλλη: «Η Εκκλησία θα έπρεπε να μην μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους»

Στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και στην στάση της Εκκλησίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη, μιλώντας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

«Ο πυρήνας της ελληνικής οικογένειας δεν είναι δυνατόν να αλλάξει με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί είναι η παλαιότερη των Ευρωπαίων πολιτών» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Όταν αποφάσισα να υιοθετήσω τη Βερόνικα άκουσα πολλά. Τι άλλο να πουν; Ότι είμαι ομοφυλόφιλη; Ότι είμαι λεσβία; Εγώ είμαι τόσο ευτυχισμένη που βρήκα το παιδί μου, που δεν το έκανα εγώ και το έκανε μια καλή γυναίκα στην Ρουμανία, που δεν ασχολήθηκα ποτέ με όλα αυτά. Άκουσα όλα τα «Δεν μπορώ» στην υιοθεσία της Βερόνικας».

Σε ερώτηση για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και την απαγόρευση εισόδου στην εκκλησία σε βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Βάσια Τριφύλλη ανέφερε: «Α είναι πολύ μ@@@ς. Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθια απαγόρευση. Εν ονόματι ποιου; Του Θεού;».

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να μην μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της. Γνωρίζω και άλλους που είναι και  παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι», τόνισε. Ακόμα σημείωσε: «Τι είμαστε εμείς οι Χριστιανοί που δεν είμαστε και ομοφυλόφιλοι, καθυστερημένοι;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ