Βαρύ πένθος για την Σάντρα Μπούλοκ: Πέθανε ο σύντροφός της έπειτα από μάχη με τη νόσο ALS

Δύσκολες ώρες περνά η Σάντρα Μπούλοκ καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της, Bryan Randall, στα 57 του χρόνια. Όπως αποκάλυψε η οικογένειά του με δήλωσή της στο People, ο Bryan Randall πέθανε το Σαββατοκύριακο, ενώ εδώ και τρία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο ALS.

«Με μεγάλη θλίψη γνωστοποιούμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Bryan Randall έφυγε ειρηνικά από τη ζωή μετά από τριετή μάχη με την ALS», σημείωσε η οικογένειά του. «Ο Bryan επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του».

«Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που περιηγήθηκαν μαζί μας στο τοπίο αυτής της ασθένειας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν οι συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις δικές τους οικογένειες για να είναι μαζί μας» πρόσθεσε η οικογένειά του.

«Αυτήν τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμβιβαστούμε με το αδύνατο, να αποχαιρετήσουμε τον Bryan», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η 59χρονη Σάντρα Μπούλοκ γνώρισε για πρώτη φορά τον Randall, ένα μοντέλο που έγινε φωτογράφος, όταν φωτογράφισε τα γενέθλια του γιου της Louis τον Ιανουάριο του 2015. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους αργότερα εκείνη τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένης μιας εμφάνισης στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

Η 59χρονη σταρ είχε πει ακόμη ότι ο Randall είναι ένα εξαιρετικό «παράδειγμα» για τα παιδιά της.

«Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου. Έχω έναν σύντροφο που είναι πολύ χριστιανός και υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να βλέπεις τα πράγματα. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν συμφωνεί πάντα μαζί μου. Αλλά αποτελεί παράδειγμα ακόμα και όταν δεν συμφωνώ μαζί του» είχε δηλώσει, προσθέτοντας ότι : «Είμαι πεισματάρα, αλλά μερικές φορές πρέπει να καθίσω και να ακούσω και να πω: Το λες διαφορετικά, αλλά εννοούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είναι δύσκολο να γίνω συν-γονέας γιατί θέλω να το κάνω μόνος μου».

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ