Βαριές κατηγορίες κατά της Μέγκαν Μαρκλ: “Έτσι είχε σχεδιάσει μεθοδικά τον πριγκιπικό της γάμο”

Η αποφασισμένη Μέγκαν Μαρκλ είναι η κινητήριος δύναμη που βοηθά στο… χτίσιμο του “brand Σάσεξ”, υποστηρίζει ειδικός επί των θεμάτων των Ανακτόρων, ο οποίος προσθέτει ότι η 39χρονη Δούκισσα και πρώην ηθοποιός ηγείται της νέας αυτοκρατορίας που η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι δημιουργούν εκτός της βασιλικής οικογένειας.

Ο Τζόναθαν Σακερντότι επίσης αισθάνεται ότι οι υπερβολικές φιλοδοξίες της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να την οδηγήσουν να επιδιώξει και μία πολιτική καριέρα στο εγγύς μέλλον. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Μέγκαν ήξερε πολύ καλά ότι ένας γάμος μέσα στη βασιλική οικογένεια θα ενίσχυε τη φήμη της και την έκθεσή της σε ολόκληρο τον κόσμο, αν και διευκρινίζει ότι είναι δικαίωμά της να το χρησιμοποιήσει αυτό υπέρ της. Μιλώντας στο Sky News, ο Σακερντότι είπε: “Μεγάλωσε με μεγάλες φιλοδοξίες και ξεκίνησε να τις ικανοποιεί ως ηθοποιός, προφανώς όχι φοβερά επιτυχημένη, υπό την έννοια ότι δεν ήταν πασίγνωστη κιόλας. Μετά παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και έτσι έγινε πιθανώς ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον κόσμο μόνο επειδή παντρεύτηκε κάποιον. Αυτό θεωρώ ότι δείχνει υπερβολικό σχεδιασμό και φιλοδοξία. Δεν θέλω να φανώ εντελώς πεζός, ίσως και να ερωτεύτηκε τον Χάρι, μπορεί η σχέση τους να είναι σχέση συνεργασίας και αγάπης από αυτήν την άποψη. Αλλά δεν παντρεύεσαι κάποιον από τη βασιλική οικογένεια, νομίζω, χωρίς να γνωρίζεις τι θα γίνει με τη φήμη σου και την έκθεσή σου παγκοσμίως Και μετά πιστεύω το χρησιμοποίησαν όλο αυτό προς όφελός τους, πολλοί θα πουν δικαιωματικά”.

Παράλληλα ο Σακερντότι είπε στην Express.co.uk αναφερόμενος στη δημοσκόπηση που έδειχνε πως η δημοφιλία των Σάσεξ έχει μειωθεί στη χώρα: “Ίσως το βιβλίο να είναι μια απόπειρα να ξανακερδίσει λίγη από τη χαμένη στήριξη των Βρετανών, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν πράγματι ο Χάρι και η Μέγκαν ενδιαφέρονται για τη λαϊκή στήριξη στη Μεγάλη Βρετανία πλέον. Μπορεί να στοχεύουν σε εντελώς διαφορετική αγορά παγκοσμίως ή στις ΗΠΑ και ίσως σε νεότερους ανθρώπους. Οπότε ίσως αφήνοντας πίσω τους τη βασιλική οικογένεια, επέλεξαν να προωθήσουν τον εαυτό τους προς εντελώς διαφορετικό πληθυσμό και γι’ αυτό δεν τους ενδιαφέρει η δημοφιλία τους εδώ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ