Βάνα Μπάρμπα: «Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου» – Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη

Τη Βάνα Μπάρμπα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο. Η γνωστή ηθοποιός, σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και στη πρόσφατη δήλωση που έκανε για το γεγονός πως μεγάλωσε μόνη της την κόρη της.

«Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε χώρο στα καινούργια πράγματα, αρκεί να έχουν ουσία. Θα φανεί στην πορεία», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Όλα πάνε καλύτερα στην υγεία μου. Μου έχουν στείλει αρκετά μηνύματα κι αυτό είναι πολύ συγκινητικό και τρυφερό» είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε για τα επαγγελματικά της σχέδια λέγοντας, «Προετοιμάζω μια νέα εκπομπή σε ένα μικρό κανάλι για να είμαι πιο ελεύθερη και να μην έχω το άγχος του “πες αυτό, μην πεις το άλλο”»

«Η συντροφικότητα στη ζωή μου είναι τα πάντα. Και το σημαντικότερο νομίζω ότι είναι η φιλία. Δε ξέρω αν με φλερτάρουν. Στη δική μας περίπτωση μπορεί να σε κοιτάνε και από περιέργεια για να δουν πως είσαι» είπε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με τις επιλογές πολλών σκηνοθετών που παίρνουν ηθοποιούς βάσει των followers η Βάνα Μπάρμπα αντέδρασε λέγοντας, «Είναι γελοίο. Δηλαδή έλεος. Αυτά είναι σαχλαμάρες».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα είπε, «Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου. Είναι πολύ κουραστικό. Είναι λάθος αυτό. Τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, δε μπορείς να είσαι μόνο με τον ένα γονιό. Είναι λάθος γιατί δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά. Κι εγώ έλεγα παλιά στα νέα κορίτσια να το κάνουν αλλά τώρα μετανιώνω. Να μη το κάνουν αν δεν είναι σίγουρες. Όλα καλώς καμωμένα, και τα λάθη μας είναι δικά μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ