Βαλαβάνη – Μόργκαν: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο της Χαβάης

Με αφορμή το ρομαντικό ταξίδι τους στον εξωτικό προορισμό, η δημοσιογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο μουσικός Γρηγόρης Μόργκαν αποκάλυψαν ότι είναι ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου

Survivor All Star: Τι είπε ο Βασάλος για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη- «Την αγαπάω πολύ»

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου – Πηγή: Reallife

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο της Χαβάης… Αυτό θα μπορούσε να ισχύει στην περίπτωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν, οι οποίοι με ένα ταξίδι τους στον εξωτικό προορισμό παραδέχθηκαν και επίσημα ότι είναι ζευγάρι. Η χαλαρή διάθεση και το ειδυλλιακό σκηνικό ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί ο «καταπιεσμένος» έρωτας ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον μουσικό και να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star – «Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος ξέσπασα»

Θέλοντας να αποφύγουν τη δημοσιότητα, από την αρχή της σχέσης τους υπήρξαν πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να μη δίνουν την παραμικρή αφορμή για σχόλια. Ομως, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται… Η αθλητικογράφος και ο ντράμερ είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και θέλουν πλέον να ζήσουν όμορφες στιγμές, απαλλαγμένοι από το βάρος του μυστικού τους. Ταξίδεψαν στη Χαβάη, όπου ένιωσαν και οι δύο ότι μπορούν να αφεθούν χωρίς να τους απασχολεί οτιδήποτε άλλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι. Ολους αυτούς τους μήνες επέλεξαν από κοινού να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή. Η Ευρυδίκη έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι, αν δεν είναι σίγουρη για τα αισθήματά της, προτιμά να παραμένει φειδωλή όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Οι πρώτες υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, η επιλογή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του πρώην συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου, να κρατήσουν σιγήν ιχθύος για τον χωρισμό τους δεν επέτρεπε να δημοσιοποιηθεί ο νέος έρωτας. Παρόλο που οι πρώην σύντροφοι είχαν χωρίσει, συνέχισαν να συγκατοικούν και άφηναν να εννοηθεί ότι είναι ακόμη μαζί. Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασαν τις διακοπές τους μακριά ο ένας από τον άλλον;

Στη συνέχεια, η κοινή συμμετοχή τους στο «Survivor all star» ήρθε για να θολώσει τελείως το τοπίο. Οι άλλοτε ερωτευμένοι κράτησαν για μία ακόμη φορά κλειστά χαρτιά, δείχνοντας ότι η σχέση τους παραμένει άριστη. Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης από το ριάλιτι επιβίωσης, όμως, άνοιξε και ο δρόμος για την προσωπική της ευτυχία.

Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν και η ίδια ένιωσε έτοιμη να ζήσει άνετα τον έρωτά της με τον Γρ. Μόργκαν. Μετά την επιστροφή του ζευγαριού από τη Χαβάη, όλα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Οι δυο τους θα σταματήσουν το κρυφτό με τη δημοσιότητα, έχοντας τη δυνατότητα να ζήσουν τη σχέση τους όπως ακριβώς επιθυμούν. Και αφού οι καλά γνωρίζοντες κάνουν λόγο για έναν δυνατό έρωτα, αυτή η σχέση, όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολεί για καιρό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ