Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: “Καλωδιωμένη” η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο

“Καλωδιωμένη” εμφανίστηκε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στις κερκίδες για τον αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας εναντίον του Βελγίου όπου και ηττήθηκε 1-0, στο πλαίσιο του Euro 2020.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο που ήθελε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον αστέρα της μπάλας, βρέθηκε στο γήπεδο της Σεβίλλης μαζί με τον μεγάλο γιο του Ρονάλντο, Κριστιάνο Τζούνιορ, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι από το μπλουζάκι της προεξείχε μία μαύρη κεραία.

Το μοντέλο έφερε ασύρματο μικρόφωνο στην πλάτη της, προκειμένου να καταγράφονται οι πανηγυρισμοί της και οι αντιδράσεις της. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζορτζίνα θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο “Τζορτζίνα” το οποίο θα προβληθεί από το Netflix. Στόχος είναι να πέσει φως στο πώς είναι η ζωή της και η σχέση με τον Πορτογάλο σουπερστάρ των γηπέδων.

Ήδη έχουν γίνει γυρίσματα στην ισπανική πόλη της Χάκα, όπου ζούσε η Ροντρίγκεζ με την οικογένειά της από τα τρία της χρόνια, ώσπου έφυγε για Μαδρίτη, στα 17 της χρόνια. Εκεί φέρεται να γνώρισε τον Ρονάλντο ενώ εργαζόταν ως πωλήτρια σε μπουτίκ του Gucci. Το ζευγάρι έχει μία τρίχρονη κόρη, την Αλάνα Μαρτίνα, ενώ ο Ρονάλντο είναι πατέρας εκτός του Κριστιάνο Τζούνιορ, και των διδύμων Εύα και Ματέο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ