Τζορτζ Κλούνεϊ: Στη λίμνη Κόμο με την Αμάλ και τα δίδυμα

Στην Ιταλία και την έπαυλή τους στη λίμνη Κόμο έφθασαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα παιδιά τους, ακριβώς στην ώρα για να γιορτάσουν τα τέταρτα γενέθλια της Έλα και του Αλεξάντερ.

Η οικογένεια Κλούνεϊ έφθασε στη Λίμνη Κόμο το περασμένο σαββατοκύριακο ενόψει των γενεθλίων των διδύμων την Κυριακή.

Πηγή είπε στο Ε!News πως οι Κλούνεϊ “δεν έχουν έρθει στην Ιταλία εδώ και δύο χρόνια” αλλά “θα περάσουν το καλοκαίρι στο σπίτι τους στη Βίλα Ολεάντρα”.

Και η ίδια πηγή πρόσθεσε: “Έφεραν μαζί τους το γιγαντιαίο κουτάβι τους του Αγίου Βερνάρδου, τη Ρόζι. Θα περάσουν όσο περισσότερο καιρό μπορούν το καλοκαίρι στη λίμνη Κόμο”. Πρόσφατα ο Κλούνεϊ δήλωσε πως δεν είχε καταλάβει ότι του λείπει κάτι από τη ζωή του μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τη σύζυγό του: “Είναι κάποιοι άνθρωποι που λένε ότι ο σκοπός τους είναι να κάνουν παιδιά. Ο δικός μου δεν ήταν αυτός. Δεν ζούσα τη ζωή μου λέγοντας: “Η ζωή μου δεν θα είναι πλήρης χωρίς παιδιά”. Αισθανόμουν ότι είχα εντελώς πλήρη ζωή. Μετά συνάντησα την Αμάλ και αντιλήφθηκα ότι η ζωή μου ήταν σχεδόν άδεια. Και μετά κάνεις δυο παιδιά και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι πόσο απίστευτα άδεια ήταν η ζωή σου”.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ