Τζώνη Θεοδωρίδης: Η μητέρα μου έφυγε λίγο περίεργα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, έχω κινηθεί νομικά

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε ο Τζώνη Θεοδωρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του, την οποία έχασε πριν από ένα περίπου 2 χρόνια.

Αναφερόμενος στα παιδιά του ο Τζώνη Θεοδωρίδης εξήγησε πως: «Νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς, αν και τις περισσότερες φορές είμαι λίγο εκνευριστικός για τα παιδιά, γιατί δεν τους κάνω τα χατίρια συνέχεια.

Νομίζω ότι είμαι ο κακός της υπόθεσης σε σχέση με τη Σύλβια τη γυναίκα μου, που έχει άλλες ώρες, άλλο ωράριο, λόγω δουλειάς επειδή είναι κτηνίατρος. Επειδή είμαι εγώ συνέχεια με τα παιδιά, οι διαμάχες μας είναι απίστευτες. Είμαι υπερβολικά βοηθητικός στο μεγάλωμα των παιδιών μου, ανακατεύομαι σε όλα».

«Ραντεβού βγαίνουμε συνέχεια με την γυναίκα μου, όχι μόνο έξω, γιατί δεν μας μένει χρόνος να κάνουμε πολλά. Αλλά γενικά και στο μπαλκόνι βγαίνουμε ραντεβού και στο σαλόνι βγαίνουμε ραντεβού, γενικά είμαστε… Μιλάμε και με μηνύματα, μας αρέσει να παίζουμε έτσι και νομίζω ότι αυτό είναι το καλό.

Δεν νομίζω ότι όταν κάνεις παιδιά πρέπει να χάσεις την μαγεία της πρώτης γνωριμίας. Με την Σύλβια έχουμε σχεδόν 18 χρόνια διαφορά, αλλά δεν είναι κάτι που μας εμποδίζει» είπε μιλώντας για τη γυναίκα του.

Για τον θάνατο της μητέρας του, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε ότι: «Πριν από δυο χρόνια έχασα την μητέρα μου και μου στοίχισε. Ήταν ιατρικό λάθος. Έφυγε λίγο περίεργα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω κινηθεί νομικά για τον θάνατό της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ