Τζένιφερ Λόρενς: Με εντυπωσιακή τουαλέτα Dior και… σαγιονάρες στις Κάννες

Στο κόκκινο χαλί του “Φεστιβάλ των Καννών” εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόρενς και προκάλεσε αίσθηση, καθώς φορούσε σαγιονάρες.

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Anatomy of a Fall” και αμέσως μαγνήτισε τα βλέμματα. Ήταν εκθαμβωτική φορώντας ένα καταπληκτικό κόκκινο φόρεμα του οίκου Dior, το οποίο όμως… έκρυβε επιμελώς το ζευγάρι παπουτσιών που είχε διαλέξει. Έτσι όταν σήκωσε το φόρεμα, προκειμένου να κατέβει τις σκάλες φάνηκαν οι μαύρες σαγιονάρες που φορούσε.

Η ηθοποιός πιθανότατα αποφάσισε να φορέσει σαγιονάρες, μετά το μπαράζ πτώσεων που έχει με γόβες κατά τη διάρκεια εμφανίσεών της σε κόκκινο χαλί. Πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός έπεσε, ήταν το 2013, στα βραβεία Όσκαρ. Είχε μόλις ανακοινωθεί ότι είχε κερδίσει το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία “Οδηγός Αισιοδοξίας”. Πηγαίνοντας να παραλάβει το βραβείο, σκόνταψε και έπεσε.

Το 2013 είχε άλλο ένα ατύχημα με τακούνια. Η ίδια έβγαινε από ένα εστιατόριο του Λονδίνου και σκόνταψε με αποτέλεσμα να χάσει το ένα τακούνι, από τις γόβες που φορούσε. Στην πόλη είχε βρεθεί για τα βραβεία “Bafta”.

Έναν χρόνο μετά, στα Όσκαρ του 2014, πέφτει ξανά την ώρα που περπατά στο κόκκινο χαλί και χαιρετά τον κόσμο. Μάλιστα η ηθοποιός φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα του οίκου “Dior”, όπως και στο “Φεστιβάλ των Καννών” φέτος.

Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών, ήταν η δεύτερη που έκανε, την ίδια ημέρα, καθώς προηγουμένως είχε παρευρεθεί στην επίσημη φωτογράφιση για το ντοκιμαντέρ “Bread and Roses”, στο οποίο είναι συμπαραγωγός. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τρεις Αφγανές γυναίκες μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν στην εξουσία το 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ