Τζένιφερ Λόπεζ: Βόλτες στο Κάπρι χωρίς τον Άφλεκ

Μπορεί ο Μπεν να επέστρεψε στη δουλειά και στην Καλιφόρνια για τον ρόλο του ως Batman, η Τζέι Λο ωστόσο συνεχίζει τα ταξίδια της στην Ευρώπη, καθώς εθεάθη στο Κάπρι της Ιταλίας με την κόρη της Έμε.

Η 53χρονη star φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη, επιδεικνύοντας τα υπέροχα πόδια της με ένα μεταξένιο ροζ σορτς που το συνδύασε με ασορτί κιμονό και ένα ζευγάρι χρυσές σαγιονάρες που ταίριαζαν με το γυαλιστερό χρυσό ρολόι στον καρπό της. Παρά το γεγονός ότι ήταν βράδυ, η Τζένιφερ κρύφτηκε πίσω από στρογγυλά χρυσά γυαλιά ηλίου με ροζ απόχρωση.

Μαζί της ήταν η 14χρονη Έμε που φαινόταν αβίαστα κομψή και κάπως… χειμωνιάτικη για την έξοδό τους με τη μητέρα της, με ένα oversized ασπρόμαυρο πουλόβερ, φαρδύ καφέ παντελόνι και ένα ζευγάρι κλασικά, λευκά αθλητικά παπούτσια Converse στολισμένα με πολύχρωμα κορδόνια. Πέρα από την μαμά της δεν αποχωρίστηκε το iPhone της και το σωματοφύλακά τους.

Η βόλτα στο ιταλικό θέρετρο έρχεται λίγο πριν ο Τζέισον Μομόα επιβεβαιώσει ότι ο Άφλεκ, θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Batman στην επερχόμενη ταινία Aquaman and the Lost Kingdom, καθώς μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

“ΕΠΑΝΕΝΩΘΗΚΑΝ ο Bruce και ο Arthur», έγραψε ο Τζέισον στη λεζάντα αναφερόμενος στα ονόματα των υπερήρωων της DC, του Μπρους Γουέιν και του Arthur Curry, ενώ πρόσθεσε: “Σε αγαπώ και μου λείπεις Ben”.

Ο Άφλεκ, ο οποίος παντρεύτηκε την Τζένιφερ νωρίτερα αυτό το μήνα στο Λας Βέγκας σε μια τελετή που παρακολούθησαν τα παιδιά τους, υποδύεται επίσης τον Batman στην επερχόμενη ταινία The Flash.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ