Τζένιφερ Λόπεζ: Έρχεται ντοκιμαντέρ του Netflix για την καριέρα της – Η ανάρτηση της «Jlo»

Το μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ, Tribeca Festival θα κάνει πρεμιέρα με το ντοκιμαντέρ για την καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ντοκιμαντέρ «Halftime» του Netflix ακολουθεί την «JLo» σε ένα ταξίδι αναμνήσεων που ξεκινά από το Bronx, που είναι η γενέτειρά της και φτάνει μέχρι το σήμερα.

Το… opening θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο Μανχάταν και το United Palace, ελάχιστες μόλις στάσεις μετρό από το Bronx. Μια εβδομάδα μετά την μεγάλη πρεμιέρα, στις 14 Ιουνίου, το ντοκιμαντέρ θα γίνει διαθέσιμο και στο Netflix.

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ για το ντοκιμαντέρ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Είναι μεγάλη η τιμή να επιλέγεσαι για την πρεμιέρα του Tribeca και τόσο όμορφο να γιορτάζουμε την καριέρα της Λόπεζ, λίγα μίλια μακριά από το πατρικό της. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι ένα όνειρό μου που μόλις πραγματοποιήθηκε», δήλωσε η σκηνοθέτις του «Halftime»

Από την πλευρά του, το Tribeca Festival δηλώνει ενθουσιασμένο με αυτή την πρεμιέρα. «Το Tribeca είναι περήφανο για την γκάμα που υπάρχει στο πρόγραμμά του και αντανακλά την ισότητα και τη συμπερίληψη. Η εξερεύνηση της κουλτούρας της Λατίνας Jennifer Lopez είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ