Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε χωρίσει με τον Μπεν Άφλεκ

Σε μια ερώτηση, η οποία μας «καίει» καιρό τώρα, απάντησε η Τζένιφερ Λόπεζ, δίνοντας απάντηση στο αιώνιο ερώτημα που πλανάται από το 2004. Γιατί αυτή και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν τότε;

Η επανασύνδεσή τους αποτέλεσε το γεγονός του 2021.  Το hashtag #Bennifer έγινε trend στα social media με τους δυο τους να μετατρέπονται στο απόλυτο ζευγάρι της χρονιάς, όπως και στο μακρινό παρελθόν. Όμως τι πραγματικά συνέβη τότε;

Η JLo ανοίχτηκε για την κατάσταση που αντιμετώπισε πίσω, το 2004 όταν χώρισε από τον Ben Affleck και την κριτική που ασκήθηκε στη σχέση της: «Ήταν σκληρό. Ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που θάβεις πολύ βαθιά μέσα σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις και να συνεχίσεις τη δουλειά σου.

Είναι αστείο επειδή εγώ και ο Ben ήμασταν μαζί και ήμασταν τόσο ερωτευμένοι. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Αλλά επίσης, υπήρχε αυτό το άλλο που συνέβαινε, όπου κρινόμασταν συνέχεια, και αυτό πραγματικά κατέστρεψε τη σχέση μας από μέσα προς τα έξω. Επειδή ήμασταν πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη τη στιγμή, τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή».

@InStyle Spain

Το αν ήταν απολύτως ειλικρινής στη συνέντευξή της, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη φορά, οι δυο τους είναι πιο ώριμοι και σοβαροί από ποτέ γι’ αυτή τη σχέση, γνωρίζοντας καλά τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ