Τζένιφερ Γκάρνερ: Πώς νιώθει για την επανασύνδεση του Μπεν Άφλεκ με την JLo;

Η Τζένιφερ Γκάρνερ, εκτός από πετυχημένη ηθοποιός, είναι επίσης η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ και μητέρα των παιδιών του. Οι δυο τους χώρισαν το 2018, ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας. Είναι λογικό η αναζωπύρωση της σχέσης του Affleck με την Τζένιφερ Λόπεζ να την επηρεάζει άμεσα. Πώς νιώθει λοιπόν γι’ αυτήν την εξέλιξη;

Σύμφωνα με τον Τύπο, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ της Γκάρνερ και της JLo. Συγκεκριμένα, η 49χρονη ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη νέα σχέση του πρώην της και μάλιστα έχει συναντήσει τη Λόπεζ. Όπως αναφέρει πηγή κοντινή στην ηθοποιό “η JLo έχει την έγκριση της Τζένιφερ Γκάρνερ. Πιστεύει ότι η Γκάρνερ είναι ένας καλοσυνάτος και υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτική μητέρα”.

Πάντως, όσο καλές σχέσεις και αν έχουν μεταξύ τους, η Garner κρατάει τις αποστάσεις της. Όπως γράφτηκε σε δημοσιεύματα, η ηθοποιός “δεν θέλει να ανακατευτεί, έχει προχωρήσει στη ζωή της. Εξακολουθεί να εστιάζει στα παιδιά της και αυτά είναι η προτεραιότητά της. Όταν τα παιδιά είναι με τον Ben, εύχεται ότι αυτά είναι η προτεραιότητά του. Τι κάνει στον υπόλοιπο χρόνο του δεν είναι πρόβλημά της. Έχει κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρχει μια καλή σχέση ανάμεσα στον Ben και τα παιδιά. Αλλά δεν θα ανακατευτεί με την προσωπική του ζωή και ποια γυναίκα έχει στη ζωή του”.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ