Τζένιφερ Άνιστον: Προέτρεψε το κοινό να κάνει δωρεές στο ίδρυμα του Μάθιου Πέρι για τα άτομα με εθισμό

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον πραγματοποίησε μια δωρεά προς το ίδρυμα του Μάθιου Πέρι με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για θέματα που αφορούν τον εθισμό.

Μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός προέτρεψε τους θαυμαστές του Πέρι να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση, επί τη ευκαιρία της Ημέρας των Ευχαριστιών.

«Για την Ημέρα των Ευχαριστιών, παρακαλώ ελάτε σε εμένα και την οικογένεια του Μάτι να στηρίξουμε το ίδρυμά του, που εργάζεται για να βοηθήσει όσους υποφέρουν με ζητήματα εθισμού. Θα ήταν ευγνώμων για την αγάπη που δείχνετε», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

Τζένιφερ Άνιστον

Στη συνέχεια, μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του Ιδρύματος Matthew Perry στο Instagram με μια φράση του αείμνηστου πρωταγωνιστή της σειράς «Friends»: «Ο εθισμός είναι πολύ ισχυρός για να τον νικήσει κανείς μόνος του. Αλλά μαζί, μια μέρα τη φορά, μπορούμε να το νικήσουμε».

Η Άνιστον συμπεριέλαβε έναν σύνδεσμο με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, την οποία ξεκίνησε η οικογένεια του Πέρι, μετά τον θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ