Τζέιμς Μποντ: Από Δούκας στο Μπρίτζερτον… μυστικός πράκτορας 007 – ΦΩΤΟ

Φαβορί χρίζουν οι εταιρείες στοιχημάτων τον πρωταγωνιστή της σειράς εποχής του Netflix, Μπρίτζερτον, για τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ, ως Τζέιμς Μποντ. Ήταν μία φράση που χρησιμοποίησε ο 31χρονος Ρέγκε Ζαν Πέιτζ όταν ήθελε να συστήσει τον Δούκα του Χέιστινγκς, Σάιμον Μπάσετ, στο κοινό που πυροδότησε τις φήμες ότι θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007. “Regency, royalty Shaken and stirred” έγραψε στην ανάρτησή του στο twitter αλά Τζέιμς Μποντ που πίνει το μαρτίνι του “shaken not stirred”. Τα γραφεία στοιχημάτων πήραν φωτιά και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν με αυτήν την προοπτική.

Έτσι, ο 31χρονος σταρ με καταγωγή από Ζιμπάμπουε και Βρετανία θεωρείται ότι θα αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ αφού ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχωρεί πλέον και θα νικήσει στα στοιχήματα όλους τους σταρ που κρίθηκαν άξιοι για τον ρόλο: ο Ίντρις Έλμπα, οΤομ Χάρντι. ο σταρ του Outlander Σαμ Χιούναν, ο Τζέιμι Μπελ, ο Κρις Χέμσγουορθ, ο Τζέιμς Νόρτον και άλλοι. Ο Ρέγκε Ζαν Πέιτζ θεωρείται το νέο καυτό όνομα αυτήν τη στιγμή καθώς η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί σαρώνει και είναι Νο 1 στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Netflix παγκοσμίως.

Πλέον στα στοιχήματα έρχεται πρώτος με την εταιρεία Ladbrokes να αποκαλύπτει ότι ενώ οι πιθανότητες για τον Ρέγκε Ζαν να υποδυθεί τον φλεγματικό Βρετανό πράκτορα ήταν 40/1, πλέον είναι 16/1.

Μέσα σε δύο εβδομάδες προβολής της “Μπρίτζερτον” περίπου 63 εκατ. νοικοκυριά είδαν τη σειρά παγκοσμίως και οι “μετοχές” του 31χρονου σταρ εκτοξεύτηκαν με τους περισσότερους να επισημαίνουν ότι θα ήταν ο καταλληλότερος για Τζέιμς Μποντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ