Τζέιμς Μποντ: Τέλος τα στοιχήματα – Φήμες ότι βρέθηκε ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ – ΦΩΤΟ

Μετά τις φήμες ότι ο Τομ Χάρντι θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ ανεστάλη η δυνατότητα στοιχηματισμού στο πρόσωπό του ως του διαδόχου του Ντάνιελ Κρεγκ.

Τις τελευταίες ημέρες οι εικασίες είχαν φτάσει στο αποκορύφωμά τους, όπως και οι φήμες ότι ο 43χρονος σταρ αναλαμβάνει τον εικονικό ρόλο του πράκτορα 007 έπειτα από την επιτυχή ακρόασή του. Όλα τα στοιχήματα για τον πιθανό διάδοχο του Κρεγκ σταμάτησαν αφού οι πιθανότητες για τον Χάρντι από 6/1 έγιναν 1/1 μετά την έντονη φημολογία ότι βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Τομ Χάρντι θεωρείτο ο επικρατέστερος για τον ρόλο του Μποντ από τότε που άνοιξαν τα στοιχήματα, πέρυσι τον Σεπτέμβριο με τις πιθανότητες να υποδυθεί τελικά τον Βρετανό πράκτορα να είναι 9/1.

Άλλα δυνατά ονόματα που είχαν ακουστεί κατά καιρούς ήταν αυτό του Ίντρις Έλμπα, σε περίπτωση που οι παραγωγοί καινοτομούσαν και επέλεγαν Αφροαμερικανό ηθοποιό αλλά και αυτό του Σαμ Χιούαν, του πρωταγωνιστή της σειράς Outlander που έχει κερδίσει εντυπώσεις και καρδιές.

Επίσης, μετά τον Χάρντι δημοφιλέστερος θεωρείτο ο Τζέιμς Νόρτον με πιθανότητες να πάρει τον ρόλο 9/4 σύμφωνα με τα στοιχήματα, ενώ πέμπτος στην κούρσα διαδοχής του Κρεγκ ερχόταν ο Ρίτσαρντ Μέιντεν με 7/11

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ