Τσάρλι Σιν: Η γειτόνισσά του επιχείρησε να τον πνίξει μέσα στο σπίτι του

Μία ακόμη περιπέτεια στην πολυτάραχη ζωή του  είχε ο Τσάρλι Σιν, όταν η γειτόνισσά του προσπάθησε να τον πνίξει. Σημειώνεται πως έπειτα από την διαμάχη στο σπίτι του σταρ στο Λος Άντζελες η γυναίκα συνελήφθη.

Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, η γυναίκα έσκισε ακόμη και την μπλούζα του ηθοποιού στη διάρκεια του άγριου καβγά, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η 47χρονη γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση με φονικό όπλο και διάρρηξη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 58χρονος Τσάρλι Σιν φέρεται να άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα και πήγε να ανοίξει όταν η γυναίκα εισέβαλε στο σπίτι του.

Έπειτα κάλεσε την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και νοσηλευτές, αλλά ο Σιν δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη.

Σημειώνεται πως η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα με τη γειτόνισσά του.

Ο Σιν είπε στην αστυνομία ότι η ίδια γυναίκα είχε πετάξει σκουπίδια μπροστά από την πόρτα του την προηγούμενη μέρα από την επίθεση, ενώ πρόσφατα έριξε ένα «κολλώδες υγρό» στο αυτοκίνητό του, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Οι δυο τους φέρεται να μίλησαν μετά το περιστατικό και συμφώνησαν να συμφιλιωθούν πριν από το συμβάν της εισβολής στο σπίτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ