Τσαλίκης κατά Γκουντάρα: «Ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι είναι τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών σου»

Μία κόντρα που κρατάει από την περυσινή σεζόν, φούντωσε ξανά τις τελευταίες ώρες. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιώργος Τσαλίκης δεν έχουν θάψει το τσεκούρι του πολέμου που ξεκίνησε από την παρουσίαση του Big Brother.

Όλα ξεκίνησαν από ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Το βίντεο είχε να κάνει με την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου σε ερώτηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε στην περίοδο που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής πριν από τον ίδιο, ως κεντρικός παρουσιαστής για το Big Brother.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια. Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Την ατάκα αυτή δεν άφησε να πέσει κάτω ο Γιώργος Τσαλίκης που με ανάρτηση του στα social media απάντησε στα όσα σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας:
«Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολούνταν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ