Γιώργος Τσαλίκης: Νέα “καρφιά” για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα

Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης την Παρασκευή στο μαγαζί όπου θα εμφανίζεται με τον φίλο και συνεργάτη του Μανώλη Κονταρό. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμόγελα και πάλι” του  MEGA και αναφέρθηκε τόσο στο ατύχημα του συνεργάτη του όσο και στην κόντρα του με τον ΣΚΑΙ και τους Γρηγόρη Γκουντάρα – Νάταλι Κάκκαβα.

“Με τον Μανώλη Κονταρό είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Όταν είχε πάθει το τροχαίο ατύχημα είχα συγκλονιστεί, γιατί έχουμε χάσει ανθρώπους στην οικογένεια από τροχαίο ατύχημα. Ήμουν κοντά του. Μου είχε υποσχεθεί ότι όταν μπορέσει ξανά και σταθεί στα πόδια του θα έρθει σε οποιαδήποτε πρεμιέρα μου. Και είχε ήρθε στην πρεμιέρα μου τότε, και με το που βγήκα στη σκηνή, έβαλε όλη του τη δύναμη και σηκώθηκε”, δήλωσε.

Όσον αφορά στα όσα έχουν ειπωθεί από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα για εκείνον, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε ότι “Δεν έχω κακία με κανένα άνθρωπο, και φυσικά συγχωρώ, και φυσικά καταλαβαίνω. Το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν”.

Στην ερώτηση για το αν έχουν ζητήσει συγγνώμη οι δύο παρουσιαστές για τις δηλώσεις εναντίον του, ο ίδιος απάντησε:” Όχι, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν για να την ζητήσουν, θα το είχαν κάνει. Στεναχωριέμαι γενικά, όταν χρειάζεται να εξηγώ τα αυτονόητα”.

“Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά κατά του ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ κινείται νομικά. Ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους. Δεν μπήκα στην αναζήτηση να κάνω μία αγωγή για να ζητήσω χρήματα. Θα το κάνει ο δικηγόρος μου, είπε ότι έχω περιθώριο μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν είμαι ο απεγνωσμένος δικομανής που ψάχνει να βρει λεφτά”, υπογράμμισε.

Τι είπε ο Γιώργος Τσαλίκης για τον Μανώλη Κονταρό και τις δηλώσεις του ζεύγους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ