Τριαντάφυλλος: «Μύριζαν οι μασχάλες της» – Η αποκάλυψη για το άβολο ραντεβού

Την ιστορία από ένα πολύ άβολο ραντεβού που είχε βγει, μοιράστηκε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής της “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν έχει τύχει να φιλήσει κάποια κοπέλα και να μυρίζει το στόμα της, ο Τριαντάφυλλος απάντησε πως: «Ευτυχώς όσα κορίτσια έχω φιλήσει δεν βρώμαγε το στόμα τους. Αλλά πάω κάποια στιγμή ένα ραντεβού με μία πάρα πολύ όμορφή κοπέλα, με το αυτοκίνητο πλυμένο, ωραίος εγώ, μπαίνει μέσα και κάτι μου μύριζε περίεργο όμως και ήταν οι μασχάλες της, κρεμμυδίλα, ιδρωτίλα».

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας πως της εξέφρασε την ενόχλησή του και πως μάλιστα πήγαν σε περίπτερο για να πάρει η κοπέλα αποσμητικό. Συγκεκριμένα είπε: «Της λέω: “Άκου να δεις κορίτσι μου, όλα καλά, μια χαρά, εγώ δεν μπορώ με αυτό”. Και τι έκανα; Τι έκανα; Πήγα σταμάτησα σε περίπτερο και της λέω: “Άκου να δεις θες να βγούμε; Βάλε αποσμητικό τώρα για να πάμε να φάμε. Αλλιώς σε πάω πίσω στο σπίτι και φεύγω“. Μύριζε το αμαξάκι μου το καινούργιο επί μία εβδομάδα. Δεν μου έχει τύχει ξανά αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ