Τραϊάνα Ανανία για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Φυσικά δεν θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε η Τραϊάνα Ανανία. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, απάντησε στα όσα είπε για εκείνη, πριν από λίγες ημέρες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τους απλούς εργαζόμενους. Υπάρχουν οι απλοί και οι σύνθετοι εργαζόμενοι; Ποιοι είναι οι απλοί εργαζόμενοι; Εγώ δεν κατάλαβα αυτό που είπε. Έχω πάρα πολλές απορίες. Ο άνθρωπος αυτός δεν με γνωρίζει. Εγώ είπα την αλήθεια μου σε σχέση με μια εμπειρία που είχα όταν ήμουν 19 χρονών, σε μια περιοδεία που είχα τριών μηνών, με έναν άνθρωπο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Η εμπειρία μου είναι 100% βιωματική και αληθινή και ήρθε ένας τρίτος άνθρωπος να σχολιάσει τη δική μου αποδεδειγμένη εμπειρία. Όσα λέει εκείνος δεν είναι αποδεδειγμένα. Δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή που πραγματικά βιώνω κάτι τόσο όμορφο, σε μία τόσο ωραία παραγωγή έγινε αυτό».

Ακόμα, η Τραϊάνα Ανανία σημείωσε ότι: «Η αλήθεια είναι, ότι όταν η παραγωγή είναι τόσο καλά οργανωμένη και όλα λειτουργούν τέλεια, δεν μπορείς να βγάλεις κάποιον κακό εαυτό, να δυσανασχετήσεις για κάτι. Σε κάτι που μπορεί να υπερβεί τα όριά μου, να με θίξει και να μην με αφήσει να είμαι επαγγελματίας, φυσικά δεν θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά μου, που ξέρουν όλοι πόσο καλά δουλεύω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ