Τραγουδιστής παντρεύεται τον σύντροφό του

Τραγουδιστής παντρεύεται τον σύντροφό του

Ο Bρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον θα παντρευτεί το σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, μια ένωση που κατέστη δυνατή αφότου η Αγγλία, όπου έχει γεννηθεί ο τραγουδιστής, νομιμοποίησε το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου.

Ο 67χρονος σταρ της ποπ, ο οποίος έχει πουλήσει περίπου 250 εκατ. άλμπουμ στα πάνω από 40 χρόνια της σταδιοδρομίας του, δήλωσε σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC: “Θα το κάνουμε ήσυχα. Αλλά θα είναι χαρά”.

Από το 2005, ο Έλτον Τζον είναι ζευγάρι με τον Ντέιβιντ Φέρνις στο πλαίσιο μιας πολιτικής ένωσης και έχουν δύο παιδιά.

Ο ιστορικός νόμος που νομιμοποίησε το γάμο μεταξύ δύο προσώπων του ίδιου φύλου τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο στην Αγγλία και την Ουαλία, έπειτα από μακρά μάχη των γκέι και των λεσβιών για ισότητα με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Η πολιτική ένωση προσώπων του ίδιου φύλου είχε νομιμοποιηθεί το 2005.

“Είμαι υπερήφανος για τη Βρετανία και για τους νόμους που είδαν το φως της ημέρας αφότου είμαστε μαζί”, δήλωσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα.

“Αυτός ο νόμος έρχεται, είναι χαρά και θα το γιορτάσουμε. Δεν θα πούμε απλώς ‘λοιπόν, αφού έχουμε μια πολιτική ένωση, δεν είναι ανάγκη να παντρευτούμε’. Θα παντρευτούμε”, επέμεινε ο Έλτον Τζον.

Ο Ντέιβιντ Φέρνις δήλωσε από την πλευρά του σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Las Vegas Review-Journal” πως η τελετή θα λάβει χώρα το Μάιο.

“Νομίζω πως αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε το Μάιο στο ληξιαρχείο στην Αγγλία με τα παιδιά και δύο μάρτυρες”, δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ