Τομ Κρουζ: Κεραυνοβόλος έρωτας για τον ηθοποιό με 36χρονη Ρωσίδα

Ως άρτια εκπαιδευμένος πράκτορας στο Mission: Impossible – Ghost Protocol, ο Τομ Κρουζ χρησιμοποιεί ένα περίτεχνο τεχνολογικό τέχνασμα για να εισβάλει σε ένα άκρως απόρρητο αρχείο του Κρεμλίνου. Αλλά στην πραγματική ζωή, ο σταρ του Χόλιγουντ ανακάλυψε έναν πολύ πιο απλό τρόπο για να διεισδύσει… στο τζετ σετ της Ρωσίας. Όπως φαίνεται ο 61χρονος σταρ βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας 36χρονης Ρωσίδας.

Ο Τομ Κρουζ, εντοπίστηκε σε ένα πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου με την Elsina Khayrova, κόρη διακεκριμένου Ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγο ενός ολιγάρχη εμπορίου διαμαντιών.

«Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι», είπε στην Daily Mail ένας καλεσμένος στην σχεδόν εξ ολοκλήρου ρωσική εκδήλωση. «Έμοιαζε να είναι συνεπαρμένος μαζί της». Το ζευγάρι λέγεται ότι εμφανίστηκε μαζί στο πάρτι στην πλατεία Grosvenor γύρω στις 21:00 το περασμένο Σάββατο, προς μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό των άλλων καλεσμένων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsina Khayrova (@elsina_k)

Ο DJ έπρεπε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο κύριος Κρουζ δεν ήθελε φωτογραφίες

Η δεσποινίς Khayrova, ντυμένη με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με φιόγκο από διαμάντια, πόζαρε για φωτογραφίες με την Avramenko Aliena, μια πρώην διαγωνιζόμενη Miss Europe, πριν βγει στην πίστα με τον λαμπερό της συνοδό. Ο Κρουζ και η Khayrova φέρεται να αποχώρησαν από την εκδήλωση μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Ο Κρουζ ήταν πολύ φιλικός – του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και τους απέρριπτε ευγενικά», είπε η πηγή. «Τελικά, ο DJ έπρεπε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο κύριος Κρουζ δεν ήθελε φωτογραφίες. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την κυρία Khayrova, αλλά κάποια στιγμή απλώς πετάχτηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών».

Ποια είναι η Elsina Khayrova

Το πρώην μοντέλο, που είναι Βρετανίδα πολίτης, ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Τσέτκοφ, με τον οποίο μοιράζονταν μια έπαυλη αξίας 22 εκατομμυρίων λιρών στο κτήμα Wentworth στο Surrey, καθώς και σπίτια στο Λονδίνο αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών.

Το ζευγάρι είχε επίσης ακίνητα τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Κύπρο μαζί με τις συλλογές αυτοκινήτων, κοσμημάτων και έργων τέχνης αξίας εκατομμυρίων λιρών. Το πολύ σκληρό διαζύγιό τους έγινε πρωτοσέλιδο το καλοκαίρι, αφού η Khayrova κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής τσαντών της αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών.

Είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στο δικαστήριο το 2022 όταν αναγκάστηκε να πληρώσει 117.000 λίρες που όφειλε στην εταιρεία που τοποθέτησε σιντριβάνια στο σπίτι της στο Surrey. Χρησιμοποίησε ως δικαιολογία ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της ήταν υπεύθυνος και στη «λίστα των πιο καταζητούμενων του Κρεμλίνου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsina Khayrova (@elsina_k)

Ο Κρουζ, εν τω μεταξύ, δεν έχει συνδεθεί δημόσια με καμία από το διαζύγιό του με την τρίτη σύζυγό του, Κέιτι Χολμς, πριν από 15 χρόνια, αν και πρόσφατα φημολογήθηκε ότι βγαίνει με τη Σακίρα καθώς και με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission: Impossible, Χέιλι Άτγουελ.

Αν και δεν μιλάει για την ερωτική του ζωή, ο Αμερικανός Σαηεντολόγος είναι πάντα πρόθυμος να συζητήσει την αγάπη του για τη Βρετανία – όπου, όπως πιστεύει, «όλοι είναι τόσο ευχάριστοι» και «με καλούς τρόπους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ