Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για την παραίτηση Ιακωβίδη – “Ντροπή για τη χώρα μας…”

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης ξέσπασε για τον τρόπο, που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην Ελλάδα ειδικά μετά τα όσα αποκάλυψε ο αρσιβαρίστας, Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανήρτησε το βίντεο, όπου ο Θοδωρής Ιακωβίδης με δάκρυα στα μάτια ανακοινώνει την παραίτησή του από τον αθλητισμό και στη λεζάντα αναφέρει αρχικά: «Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε φορά που παίρνει κάποιος μια διάκριση, καμαρώνετε».

«Η αλήθεια όμως είναι πως τα χιλιάδες παραδείγματα σαν αυτού του αθλητή δείχνουν πόσο κούφιοι είστε και πόσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης και επισημαίνει: «Όσον αφορά τους ανθρώπους που διοικούν αυτό. Όμως… Το κακό ξεκινάει από αλλού. Δυστυχώς, για τους περισσότερους Έλληνες, «Αθλητής» σημαίνει αργόσχολος, «μουσικός» ή «Τραγουδιστής» σημαίνει πανηγυρτζής, εξ ου και το «μουσικάντης», «Ηθοποιός» σημαίνει γελωτοποιός, «Χορευτής» σημαίνει «κουνιστός» και «Χορεύτρια» σημαίνει «τσ******». Έτσι το έχετε στο μυαλό σας, και κάποιοι από αυτούς μέχρι να διακριθούν και να αρχίσετε να καμαρώνετε που είναι φίλοι σας, τα έχουν ακούσει. Είναι η πικρή αλήθεια και θα έπρεπε να ντρέπεστε οι περισσότεροι. Κυβέρνηση και Πολίτες. Συγγνώμη Θοδωρή Ιακωβίδη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ