Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη: Τέσσερα χρόνια είμαι άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Μίνα Αρναούτη. Τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για το πως είναι η ζωή της σήμερα αλλά και για τις σχέσεις με την οικογένειά του τραγουδιστή.

«Για μένα η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη δεν τελειώνει. Μέχρι πριν ένα μήνα έκανα χειρουργείο. Έχουν ηρεμήσει με τα αρνητικά μηνύματα αλλά όχι ότι δεν λαμβάνω ακόμα κάποια από fan pages του Παντελή που συνεχίζουν να με βρίζουν, που συνεχίζουν να λένε το γνωστό “λες ψέμματα”» είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Στην ερώτηση αν έχουν ομαλοποιηθεί οι σχέσεις με την οικογένεια Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη απάντησε: «Όχι δεν έχουν ομαλοποιηθεί και δεν θα γίνει κάτι ούτε στο μέλλον γιατί για μένα ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει. Ήταν να καταθέσω την αγωγή αλλά μας πρόλαβε ο ιός. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια θα κατατεθεί η αγωγή. Τέσσερα χρόνια άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω, αν έχω χρήματα, αν μπορώ να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και δεν έχω ασφάλεια τα τελευταία τρία χρόνια. Με ζει η μητέρα μου, είναι δύσκολα».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ