Το ξέσπασμα της Μπλέικ Λάιβλι προς τους παπαράτσι

Η Μπλέικ Λάιβλι εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, είναι επίσης πρότυπο μητέρας. Τα παιδιά της είναι η προτεραιότητα της και η αγάπη που τρέφει γι’ αυτά είναι φανερή. Γι’ αυτόν τον λόγο, τα προστατεύει από κακές συμπεριφορές αλλά και τυχόν κινδύνους. Ένας από αυτούς είναι και η ανεπιθύμητη προσοχή από τους παπαράτσι, η οποία μερικές φορές φτάνει στα όρια της υπερβολής. Έχει λοιπόν ένα ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα προς τους συγκεκριμένους ανθρώπους: να μην ξανά παρενοχλήσουν τα παιδιά της.

Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησαν ορισμένες φωτογραφίες της Λάιβλι από μια βόλτα της με τις τρεις κόρες της – Τζέιμς, Ινές και Μπέτι.

Ωστόσο, αυτές οι εικόνες δεν αποτύπωσαν την πραγματικότητα της κατάστασης. Συγκεκριμένα, βλέπουμε τη μητέρα μαζί με τα παιδιά της, να περπατούν στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η 33χρονη ηθοποιός είναι χαμογελαστή και μάλιστα φαίνεται να χαιρετάει τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι. Οι λήψεις ανέβηκαν στον λογαριασμό του Daily Mail Australia στο Instagram. “Η Μπλέικ Λάιβλι διαχειρίζεται με μαεστρία και τις τρεις κόρες της, ενώ είναι σε βόλτα στη NYC”, έγραψαν στην περιγραφή τους.

Η αλήθεια όμως που κρύβεται πίσω από αυτά τα στιγμιότυπα, είναι ότι η νεαρή μητέρα ήταν πλήρως τρομαγμένη. “Επεξεργαστήκατε αυτές τις φωτογραφίες, ώστε να φαίνεται σαν να σας χαιρετάω χαρούμενα. Αυτό είναι παραπλανητικό. Η πραγματική ιστορία είναι η εξής: Τα παιδιά μου παρακολουθούνταν όλη την ημέρα από έναν περίεργο άντρα. Κρυβόταν και εμφανιζόταν απότομα, οδηγώντας μέχρι και έναν άγνωστο μάρτυρα να παρέμβει και να με υποστηρίξει”, σχολίασε κάτω από το πλέον διαγραμμένο post.

“Όταν προσπάθησα να προσεγγίσω ήρεμα τον φωτογράφο που προσλάβατε, έφυγε τρέχοντας. Ύστερα από μερικά τετράγωνα, πετάχτηκε πάλι μπροστά μας. Ελέγχετε καθόλου το παρελθόν των υπαλλήλων σας; Έχετε ηθικές αξίες; Θα ήθελα να μάθω τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών;”, πρόσθεσε. Ολοκλήρωσε ζητώντας από τη σελίδα να διαγράψει τη δημοσίευση και από τους θαυμαστές της να αντιδράσουν έμπρακτα, αν συμφωνούν μαζί της. Δήλωσε μάλιστα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δοθεί ένα οριστικό τέλος σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.