Η Μπλέικ Λάιβλι άφησε την κόρη της να την ντύσει και… τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν

Η Blake Lively διαθέτει – κατά γενική ομολογία – μια από τις πιο εντυπωσιακές γκαρνταρόμπες του Hollywood. Πόσες από εμάς δεν θα ήθελαν να βρεθούν για λίγο στη ντουλάπα της και να δοκιμάσουν τα iconic ρούχα της; Ωστόσο για τις τρεις τυχερές της κόρες, Inez, Betty και James, αυτό το όνειρο γίνεται κάθε μέρα πραγματικότητα, με αναπάντεχα και άκρως αστεία, κάποιες φορές, στυλιστικά αποτελέσματα.

Στο story που δημοσίευσε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό, την βλέπουμε ντυμένη με ένα total pink σύνολο. Φοράει μια floral φούστα σε άλφα γραμμή, ένα ροζ φούτερ με glitter κι ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Με μια πρώτη ματιά, παραδεχόμαστε ότι το ντύσιμο είναι λίγο… ιδιαίτερο. Η Lively βέβαια είναι κούκλα, οπότε κι ένα τέτοιο look μπορεί εύκολα να το υποστηρίξει.

Ποια είναι λοιπόν η ιστορία πίσω από αυτό το πρωτότυπο look; Όπως αποκάλυψε η Blake, τα ρούχα επιλέχθηκαν από την 4χρονη κόρη της. “Όταν προσπαθείς να ντύσεις το τετράχρονο παιδί σου, αλλά επιμένει να σε ντύσει εκείνο… στις 5 το πρωί” έγραψε στο story της. Πρόσθεσε επίσης ένα rainbow filter και το τραγούδι “Barbie Girl” των Aqua. Είμαστε σίγουρες πάντως, ότι πολλές μαμάδες θα ταυτιστούν με αυτή την αστεία αλλά και αξιολάτρευτη οικογενειακή στιγμή.Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ