Tο πιο δυνατό spoiler για το reboot του Sex and the City – Τι θα γίνει με την Κάρι και τον Mr.Big

Τα γυρίσματα για το “And Just Like That”, το reboot του “Sex and the City” ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη και οι σκηνές αρχίζουν να παίρνουν μορφή μιας σειράς 10 επεισοδίων που θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max. Την ώρα που οι φανατικοί της σειράς περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι θα συμβεί, διέρρευσαν πληροφορίες από το σενάριο. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Pagesix, το ζευγάρι Κάρι-Μίστερ Μπιγκ χωρίζει και θα ακολουθήσει ένα “στενάχωρο” διαζύγιο. Φαίνεται από τις σκηνές ότι η Κάρι Μπράντσο που υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν θα είναι καλά.

Η “σχέση” τους ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “Sex and the City” το 1998. Ωστόσο, το Pagesix αποκάλυψε ότι στη νέα σειρά της HBO Max, η δημοσιογράφος Κάρι “θρηνεί” για το διαζύγιό της με τις φίλες της, ενώ τσακώνεται για τα οικονομικά με τον Μίστερ Μπιγκ (Κρις Νοθ).

Η Βρετανή ηθοποιός Σαρίτα Τσάντχερι (Sarita Choudhury) και η Νικόλ Άρι Πάρκερ εντάχθηκαν στο καστ της σειράς. Ο Ντέιβιντ Εγκενμπεργκ (David Eigenberg ο τρυφερός «Στιβ» της Μιράντα), ο Ιβαν Χάντλερ (ο «Χάρι» της Σάρλοτ), και ο Μάριο Καντόνε («Αντονι») υπέγραψαν και εκείνοι με την σειρά τους για να συνεχίσουν τις ιστορίες των ηρώων στην καινούργια σειρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ