Το νέο διαφημιστικό της Beyonce για τη δική της σειρά αθλητικών “Ivy Park”

H “Ivy Park” είναι μια εταιρεία αθλητικών ρούχων (Athleisure) που ιδρύθηκε το 2016 στην Νέα Υόρκη από την Beyonce και τον Sir Philip Green (ιδιοκτήτη της Arcadia Group). Το “Ivy” το πήρε από την κόρη της Blue Ivy Carter και το “Park” από το Parkwood Park στο Houston, εκεί όπου η Beyoncé πήγαινε για τρέξιμο και εξάσκηση.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

“Τα πρωινά ο πατέρας μου μου χτυπούσε την πόρτα λέγοντας μου ότι ήταν ώρα για τρέξιμο. Θυμάμαι ότι ήθελα να σταματήσω να τρέχω αλλά πίεζα τον εαυτό μου να συνεχίζει. Μου έμαθε πειθαρχία. Σκεπτόμουν τα όνειρα μου” είχε πει κάποτε η γνωστή τραγουδίστρια.

Beyonce

“Σκεπτόμουν τις θυσίες που οι γονείς μου είχαν κάνει για εμένα. Σκεπτόμουν την μικρή μου αδελφή και πως στα μάτια της φάνταζα ως ηρωίδα. Παρατηρούσα την ομορφιά γύρω μου και τις ακτίνες του ηλίου που περνούσαν ανάμεσα στα δέντρα” τόνισε.

“Και συνέχιζα να ανασαίνω. Υπάρχουν πράγματα που φοβάμαι ακόμα. Όταν έχω μπροστά μου να κάνω νέες κατακτήσεις σκέπτομαι το πάρκο. Πριν ανέβω στη σκηνή, σκέπτομαι το πάρκο. Το πάρκο έγινε το δικό μου “state of mind”. Το πάρκο έγινε η δύναμή μου. Το πάρκο με έκανε αυτό που είμαι. Που είναι το δικό σου πάρκο;” συμπλήρωσε.

Beyonce

Ας σημειωθεί ότι και η προσωπική της εταιρία παραγωγών και συμμετοχών ονομάζεται “Parkwood Entertainment”, η οποία το 2018 αγόρασε όλες τις μετοχές του Philip Green στην “Ivy Park”, επειδή εκείνος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Στη συνέχεια ήρθε η συνεργασία της “Ivy Park” με την Adidas.

Τα προϊόντα της “Ivy Park”, με tops, bottoms, μαγιώ και αξεσουάρ κυμαίνονται σε τιμές μεταξύ 30 – 200 δολαρίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ