Το “μυστικό” της Anne Hathaway

Το “μυστικό” της Anne Hathaway

Πριν ξεκινήσει να γυμνάζεται καθημερινά, η Anne Hathaway σιχαινόταν και βαριόταν τη γυμναστική. Τι την έκανε όμως να την αγαπήσει; Για ποιο λόγο ξεκίνησε την καθημερινή άσκηση;

Ο ρόλος της Catwoman στην ταινία “The Dark Knight Rises” ήταν ο λόγος που έκανε την Anne Hathaway να αγαπήσει τη γυμναστική. Συγκεκριμένα, για να καταφέρει να φορέσει τη στενή στολή της Catwoman, η Anne γυμναζόταν πέντε μέρες την εβδομάδα ενώ έκανε και μιάμιση ώρα χορό καθημερινά. Παράλληλα έκανε βάρη, πολεμικές τέχνες και γιόγκα. Η έντονη άσκηση την έκανε να καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντικό να είναι υγιής και δυνατή πέρα από αδύνατη.

Όσο για τη διατροφή που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, έτρωγε πολύ πρωτεϊνη για να γίνει πιο μυώδης. Όταν χρειάστηκε να πάρει πρωτεινές (παρόλο που είναι χορτοφάγος) για το ρόλο της Catwoman, έπινε καθημερινά μία κούπα με αλεσμένα όσπρια και τηγανιτό τοφού μαζί με κάθε γεύμα. Συνολικά έτρωγε τρία γεύματα και τρία σνακ, λαμβάνοντας κάθε μέρα γύρω στις 1500-1800 θερμίδες. Αυτό που δεν ήθελε με τίποτα να βγάλει από τη διατροφή της ήταν το γλυκό. Έτσι, έτρωγε ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα κάθε μέρα η οποία είναι και πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Ενώ, όμως, ο ρόλος της Catwoman την έμαθε να τρέφεται και να γυμνάζεται σωστά, ο ρόλος της πόρνης Fantine, στην ταινία Les Miserables, την εξάντλησε. Μέχρι σήμερα η ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει τι έκανε για να χάσει 11 κιλά μέσα σε ένα μήνα καθώς όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της δε θέλει να επηρεαστεί κανείς από την εξαντλητική της δίαιτα και να προσπαθήσει να την κάνει. Το μόνο που έχει πει είναι πως για 13 συνεχόμενες ημέρες δεν έτρωγε τίποτα καθώς έπρεπε να δείχνει στην ταινία εξουθενωμένη και άρρωστη. Και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά! (Η Anne Hathaway έχει σαρώσει μέχρι στιγμής τα βραβεία με την εκπληκτική ερμηνεία της ενώ είναι υποψήφια και για Oscar).

Όταν δεν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή για κάποιο ρόλο της, η 30χρονη Anne προτιμάει να τρώει πολλά λαχανικά καθώς είναι χορτοφάγος.

Πέρα από όλες τις δίαιτες και τις γυμναστικές το πιο σημαντικό από όλα είναι πως καθώς μεγαλώνει η Anne Hathaway νιώθει όλο και πιο άνετα με το σώμα της. Νιώθει όλο και πιο όμορφη και περισσότερο ο εαυτός της. Αισθάνεται περισσότερο ικανοποιημένη με λιγότερα και εκεί βρίσκεται όλη η ουσία.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ