Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρωταγωνίστρια στον «Σασμό» – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Οι φωτογραφίες που μας απεικονίζουν παιδιά έχουν μία ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας, αφού μπορούμε όταν τις κοιτάζουμε να “ταξιδέψουμε” πίσω, στα ενδεχομένως πιο μαγικά χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το κοριτσάκι που βλέπουμε στην φωτογραφία μαζί με τον αδελφό της, είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς και μάλιστα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός». Συγκεκριμένα στην φωτογραφία απεικονίζεται η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη σε νηπιακή ηλικία.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Δεκεμβρίου του 1992. Σε ηλικία 16 ετών έφυγε από την ζωή η μητέρα της. Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απώλεια της μητέρας της, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε πει: «Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά».

«Πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους»

Ακόμα είχε αναφέρει ότι: «Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας».

«Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα;”. Ποτέ δεν έχω πει αυτή την κουβέντα και με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που το κάνουν. Ό,τι κι αν μου ‘χει συμβεί στη ζωή δεν το έχω πει και δεν θα το πω. Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου, όχι πολύ συχνά, τη βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω “κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια”», είχε σημειώσει.

 

Η γνωστή ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μεταξύ αυτών: «Η Ζωή εν Τάφω», «Άγριες Μέλισσες» και «Σιωπηλός Δρόμος». Το 2015 πρωταγωνίστησε στη ταινία του Μανούσου Μανουσάκη με τίτλο «Ουζερί Τσιτσάνης», στην οποία και υποδύθηκε την «Εστρέα».

Από το 2021 πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή δραματική σειρά του Alpha «Σασμός». Στη σειρά υποδύεται την «Αργυρώ Βρουλάκη».

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη είχε αναφερθεί και στο κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Η ηθοποιός είχε εξηγήσει πως: «Έχω έρθει σε μία μικρή αμηχανία λόγω αναγνωσιμότητας κάποιες φορές. Καμιά φορά μπορεί να μην έχεις διάθεση να μιλήσεις ή να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις. Αρνούμαι αρκετές φορές να βγάλω φωτογραφίες με θαυμαστές, δεν δέχομαι πάντα, αν δεν έχω διάθεση δεν μπορώ να υποκριθώ και στην ζωή μου, κάποιες φορές δεν έχω όρεξη».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Πηγή: Instagram/christina_hillafameli
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Πηγή: Instagram/christina_hillafameli

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 30 Μαΐου του 2021. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Κάτι δεν πήγαινε καλά από τότε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ