Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Οι φωτογραφίες είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά αναμνηστικά για να έχει κάποιος. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που μας απεικονίζουν παιδιά θα είναι για πάντα μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε και όταν τις βλέπουμε μας γυρίζουν πίσω στα ίσως πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι του Ant1 “Ρουκ Ζουκ”, σε ηλικία μόλις 5 ετών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1978 στην Αθήνα και είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια. Σε ηλικία μόλις 13 ετών έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες. Από τον Ιούνιο του 2017 παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι “Ρουκ Ζουκ” στον Ant1.

Ζέτα Μακρυπούλια
Πηγή: Instagram/zeta_makripoulia_official
Ζέτα Μακρυπούλια
Πηγή: Instagram/zeta_makripoulia_official

Την φωτογραφία, την είχε ανεβάσει η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 7 Ιουλίου του 2016.

Στη λεζάντα του post η Ζέτα Μακρυπούλια έχει γράψει: «Και τώρα πάμε ακόμα πιο πίσω… Ποδιά νηπιαγωγείου και πολλά ακόμη ρούχα από μέσα… Άραγε, έκανε τόσο κρύο εκείνη τη μέρα???».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ