Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία μαζί με τον πατέρα της, είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Δέσποινα Καμπούρη
Πηγή: Instagram/despinakampouri

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Δέσποινα Καμπούρη στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1982 στην Αθήνα. Μέχρι τα 5 της χρόνια έζησε στο Ζαίρ, ενώ στη συνέχεια γύρισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Τα Σουαχίλι ήταν η μητρική μου γλώσσα. Ήταν η πρώτη γλώσσα που έμαθα να μιλάω για να επικοινωνώ. Απλά όταν ήρθα στην Ελλάδα, επειδή ήρθα σε πολύ μικρή ηλικία λίγο τα απέρριψα μέσα μου γιατί ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν τα παιδιά στο σχολείο, δεν μιλούσα ακόμα πολύ καλά ελληνικά και σχεδόν τα απέβαλα».

«Τα καταλαβαίνω όλα. Οι γονείς μου μιλάνε συνέχεια μεταξύ τους. Συνέχεια την ακούω τη γλώσσα. Την καταλαβαίνω τη γλώσσα αλλά έχω δυσκολία στον να τη μιλάω. Οι ρίζες της μαμάς μου είναι ελληνικές αλλά οι τελευταίες γενιές γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Ζαΐρ στην Κινσάσα. Και εκεί στο Κονγκό έζησα και εγώ τα πρώτα μου χρόνια», είχε προσθέσει.

Ακόμα, είχε εξηγήσει: «Ήμουν πέντε ετών όταν ήρθαμε στην Ελλάδα και πήγα κατευθείαν νηπιαγωγείο και έτσι έμαθα και τα ελληνικά. Για εμένα που ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία ήταν εύκολη η μετάβαση. Για τους γονείς μου που έφυγαν κατατρεγμένοι, όπως οι περισσότεροι λευκοί από το Κονγκό, ήταν δύσκολα. Φύγαμε εν μία νυκτί. Πρώτα έφυγα εγώ για την δική μου ασφάλεια».

Οι σπουδές της έχουν να κάνουν με την φυσικοθεραπεία, την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ έχει αποφοιτήσει και από το «London School of Journalism».

Πορεία στην παρουσίαση

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! είχε εξομολογηθεί πως: «Τον Θέμο τον αγάπησα πάρα πολύ. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σε εμένα και ήταν κοντά μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ήταν ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είχε απίστευτο χιούμορ, οξυδέρκεια και μου λείπει πάρα πολύ. Ξέρεις, το «Ουδείς αναντικατάστατος» δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Και ο Θέμος είναι μια τέτοια περίπτωση».

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών: «Γυναίκες», «Πρωινός Καφές», «Για μια καλύτερη ζωή» και «LifeStyle».

Σχετικά με την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» με τον Γιώργο Λιανό, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη: «Με τον Γιώργο Λιανό είχαμε τότε μια άγνοια κινδύνου. Δεν ξέραμε από που μας ήρθε και που θα μας οδηγήσει αυτό το πράγμα. Το να σε αποκαλούν υπηρεσιακό παρουσιαστή δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να ακούσεις για τον εαυτό σου. Επειδή, όμως, γνωρίζαμε την συνθήκη, δεν είναι ότι μας υποσχέθηκαν κάτι και μας το πήραν πίσω. Ήταν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα».

Η Δέσποινα Καμπούρη απείχε από την ελληνική τηλεόραση για 8 χρόνια και επέστρεψε μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στην οποία συμμετέχει τα τελευταία χρόνια. Για την αποχή της από την τηλεόραση, είχε παραδεχθεί στην ίδια συνέντευξη: «Απείχα 8 χρόνια γιατί ένιωσα ότι δεν μπορώ να υπάρχω σε αυτήν την συνθήκη. Επέστρεψα γιατί ήταν η Δανάη, το πρωινό. ο Άρης, ο Γιώργος και τελικά πιστεύω ότι ήταν σωστή η απόφαση. Βλέπω καθημερινά τα νούμερα».

Ο γάμος και οι δύο κόρες

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι μαζί με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Ταρασιάδη από το 2009. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Έλενα και την Χριστίνα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναφορικά με τον σύζυγό της είχε πει: «Το κίνητρο στη σχέση με τον άντρα μου είναι η αγάπη που του έχω. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα».

«Ο ρόλος της μητέρας με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο. Αυτόματα σταμάτησα να σκέφτομαι τον εαυτό μου και προτεραιότητα μου ήταν αυτή η νέα ζωή που ήρθε. Μέσω των παιδιών μου έμαθα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Η μητρότητα για μένα είναι ένα μοναδικό δώρο που το εκτιμώ κάθε μέρα», είχε αναφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ