Τι έκανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και αναστάτωσε τον μαθητή Ουίλιαμ; – ΦΩΤΟ

Ήταν το 1996 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα απολάμβανε γυμνόστηθη τον ισπανικό ήλιο καθώς βρισκόταν στο μπαλκόνι της. Ωστόσο, δεν υπολόγισε τους παπαράτσι που την απαθανάτισαν και οι επίμαχες φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του κόσμου. Ο 14χρονος γιος της πρίγκιπας Ουίλιαμ που φοιτούσε στο Ίτον εκείνη την περίοδο, της τηλεφώνησε φανερά αναστατωμένος, καθώς οι συμμαθητές του είχαν δει τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της μητέρας του και τον κορόιδευαν για το μικρό στήθος εκείνης φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Αυτό το περιστατικό αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Conde Nast Νίκολας Κόλριτζ, στα απομνημονεύματά του που αναμένεται να εκδοθούν σύντομα. Ο Νίκολας, μιλώντας στην Daily Mail, αναφέρεται σ’ εκείνο το περιστατικό και τονίζει ότι η Νταϊάνα τον επισκέφθηκε για να γευματίσουν στον Οίκο της Vogue εν μέσω του σκανδάλου και του μίλησε για την ενόχληση του Ουίλιαμ και τη σκληρή αντίδραση των συμμαθητών του. Και τότε του έκανε μια ερώτηση που τον άφησε άναυδο και κατακόκκινο από ντροπή.

“Νίκολας, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Σε παρακαλώ να είσαι ειλικρινής. Είδες τη φωτογραφία μου στην Daily Mirror; Τη γυμνόστηθη; Με πήρε ο Ουίλιαμ ήταν τόσο αναστατωμένος. Μου είπε ότι κάποια από τα αγόρια τον πείραζαν λέγοντας ότι τα β@@@ά μου είναι πολύ μικρά. Είναι το στήθος μου πολύ μικρό; τι πιστεύεις;” τον ρώτησε αφήνοντάς τον κόκκινο σαν παντζάρι. Όπως είπε ο Κόλριτζ τη διαβεβαίωσε ότι το στήθος της ήταν τέλειο και της είπε να μην ανησυχεί.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ