Θοδωρής Κατσαφάδος: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδελφού του – «Είχα ενοχές και τύψεις γιατί…»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού του και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ένιωθε τύψεις και ενοχές.

Σχετικά με τα παιδικά του χρόνια είπε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν περίεργα, δύσκολα. Ήταν σε ένα πολύ μικρό χωριό της Μάνης, που το φως που διαβάζαμε τα μαθήματά μας ήταν λυχνάρι λαδιού. Ήμασταν μία πολυμελής οικογένεια, που όμως εκείνη την περίοδο που εγώ μεγάλωσα ήμουν μόνο με μία μητέρα και έναν αδελφό. Οι άλλοι είχαν έρθει στην Αθήνα, άλλοι είχαν πάει στην Αμερική.

Ήμασταν 12 παιδιά, εγώ ήμουν ήμουν ο τελευταίος. Τα χρόνια μου εκείνα ήταν πολύ ωραία με την μάνα μου και τον αδελφό μου, μέχρι που συνέβη κάτι πολύ τραγικό, που μου σημάδεψε την ζωή. Το να δω τον αδελφό μου με την χειροβομβίδα έτσι… Δυστυχώς συνέβη. Εγώ μετά το δυστύχημα του αδελφού μου είχα και άλλα προβλήματα πολλά. Τρία χρόνια δεν μίλαγα και είχα και ενοχές και τύψεις γιατί βρήκα την χειροβομβίδα εγώ και του την έδωσα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε και για τον συμπρωταγωνιστή του Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος πρόσφατα έχασε τον αδελφό του. Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κατσαφάδος εξήγησε ότι: «Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο και έχασε το αδελφάκι του, 28 χρονών παιδί. Τι να σκεφτώ εγώ τώρα; Και όπως κάθομαι δίπλα του λέω: “Αυτό το παιδί τώρα τι σκέφτεται; Τι σκέφτεται για το αδελφάκι του που χάθηκε έτσι;”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ