«Θηρίο» για την μεγάλη μάχη του με τα κιλά: «Οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό»

Ο Κωνσταντίνος Δρακούλας, το «Θηρίο», μίλησε στην εκπομπή «Fay`s Time» για την διαδικασία που ακολούθησε ώστε να χάσει κιλά, αλλά και για τον λόγο για τον οποίο αποσύρθηκε από τη μουσική. «Ήμουν 240 κιλά» είπε και τόνισε πως «ένιωσα να ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά, όταν παντρεύτηκα και όταν έκανα τα παιδιά μου».

«Έκανα γαστρικό μανίκι πριν 17 χρόνια για να χάσω το βάρος μου. Ήμουν 240 κιλά. Όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν, δεν πάω στο νοσοκομείο ούτε σαν επισκέπτης. Η πλαστική για το δέρμα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το να χωράς στην καρέκλα, ενώ δεν χωρούσες είναι από μόνο του χαρά. Από εκεί και πέρα φόραγα ένα άσπρο ρούχο και φαινόταν το περίσσιο δέρμα» τόνισε ο ράπερ.

«Ένιωσα να ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά, όταν παντρεύτηκα και όταν έκανα τα παιδιά μου. Γενικά όλα αυτά είναι για εμένα κινητήριος δύναμη για το αύριο. Όλο αυτό το έδειχνα στον κόσμο, γιατί έβλεπα ότι υπάρχει κόσμος που θέλει βοήθεια, με την άποψη “έλα εδώ, είμαστε το ίδιο, θα σου πω πώς γίνεται”» συνέχισε και συμπλήρωσε πως «δεν πιστεύω ότι αν με πει κάποιος “χοντρό” είναι ρατσιστικό σχόλιο, οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό. Βαριέμαι το politically correct γενικά. Παν μέτρον άριστον και η πολλή αποστείρωση προκαλεί ερεθισμούς».

«Θα ήθελα να ζούσε ο Τζίμης Πανούσης να μας πει την άποψή του. Είχε πει επανειλημμένα ότι εγώ θα σατιρίσω τον γκέι, τον στρέιτ, τον χοντρό, τον αδύνατο, τον καράφλα» είπε ο Κωνσταντίνος Δρακούλας ή αλλιώς «Θηρίο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ