Θετική στον κορονοϊό η Λεά Σεϊντού – Τι θα γίνει με τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ των Καννών

Η Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού ίσως δεν καταφέρει να βρεθεί στο Φεστιβάλ των Καννών φέτος, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει σε τρεις ταινίες που διαγωνίζονται και σε μία τέταρτη, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της. Η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και σύμφωνα με πηγές του Variety, η Σεϊντού κόλλησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας αν και έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Είναι ασυμπτωματική και παραμένει σε καραντίνα στο Παρίσι για περίπου μία εβδομάδα ήδη.

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ, που άρχισε στις 6 Ιουλίου, έχει μέχρι στιγμής προσελκύσει αστέρες από ολόκληρο τον κόσμο, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της υγειονομικής κρίσης. Το 2020 είχε ματαιωθεί εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19. Φέτος πραγματοποιείται εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης “Δέλτα” και οι διοργανωτές του φεστιβάλ υποβάλλουν σε αυστηρούς ελέγχους τους παρευρισκόμενους.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ, οι οποίοι έστησαν κέντρο διεξαγωγής τεστ για την COVID-19 κοντά στο σημείο που βρίσκεται το κόκκινο χαλί, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για “συρροή κρουσμάτων στις Κάννες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ